hs-2007-35-b-1280x768_wallpaper

Вашият хороскоп за 6 и 7 март 2018

06 март 2018

На 6 и 7 март Луната преминава през водния знак Скорпион. Чувствата и емоциите стават по-интензивни, склонни сме към критичност и сарказъм, повече взискателност към семе си и околните, проява на ревност и отмъстителност. Повишена е и интуицията ни, както и желанието за разкриване на тайни и мистерии. В такива дни сме по-недоверчиви, мисленето ни е задълбочено, а емоционално може да преминаваме от едната крайност в другата. У някои хора се прокрадват подсъзнателни страхове, появяват се във въображението им несъществуващи врагове, с които изпитват необходимост да се преборят. Само че, през тези два дни трябва да се пречистим от всякакви негативни мисли, страхове или гняв. Дните са благоприятни за работещите в полицията и прокуратурата в разкриването на престъпления. Добри дни за взаимодействие с данъчните служби и банките, за уреждане на наследства и завещания, за научни изследвания в областта на генетиката, медицината и психологията. През тези два дни не се препоръчват операции на дебелото черво, сфинктера, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, пиърсинг и татуси.

На 6 март в сутрешните часове Луната в Скорпион е в хармоничен аспект първо със Сатурн в Козирог, а по-късно през деня – със Слънцето и Нептун в Риби. Звездното влияние на този ден е по-положително за родените през втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Добър ден за планиране и организиране, за взаимодействие с институции и уреждане на финансови въпроси, за дълбинни проучвания и изследвания. Емоционално ще сте по-стабилни и сдържани, интуитивно ще усещате как да подходите към даден проблем или човек, за да получите най-добър резултат от контакта си с него. Луната в Скорпион е с по-неблагоприятно влияние върху емоциите и поведението при родените предимно през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада. Много от вас ще се чувстват напрегнати и на критика могат да реагират много остро. Ще бушуват страсти, ще се повиши желанието за доминиране. Ще има и хора, които ще действат задкулисно и манипулативно, а други ще са склонни и към нарушения на законите и към прояви на насилие. Бъдете по-толерантни и сдържани, мислете позитивно.

На 7 март в сутрешните часове Луната е в хармоничен аспект с Плутон в Козирог, а след това съвпада и с Юпитер в Скорпион. От 10:55 до 00:03 часа на 8 март Луната е „без курс“. Важните дела свършете до 10:54 часа, тъй като остатъка от деня е подходящ само за рутинни дейности. Не подписвайте важни договори, не взимайте важни за бъдещето решения, не стартирайте нови дейности и проекти. Бъдете внимателни за грешки в работата си. Емоционално сме по-объркани и разсеяни, което може да създаде предпоставка за инциденти и неприятности. Денят е по-добър като цяло за родените предимно през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Съвпадът на Луната с Юпитер повишава шансовете за постижения, успехи и разбирателство с околните, за придобивки. Подобрява настроението и засилва увереността. Транзитирайки през последните десет градуса на знака Скорпион, Луната ще има по-неблагоприятно влияние за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. При вас може желанията да бъдат твърде силни, а амбициите по-високи. Всъщност делата и взаимоотношенията могат да бъдат по-затруднени и поради някакви причини целите да не бъдат осъществени или да се осъществят много трудно. Някои от вас може да са склонни към риск и крайности в поведението, което обаче е нежелателно, тъй като няма да доведе до желаните резултати. Спазвайте законите и плавилата, не рискувайте. Силният акцент на знака Скорпион за деня може да създаде предпоставка в световен план за конфликти в политиката, за разкриване тежки криминални престъпления, залавяне на големи пратки с наркотик, за крупни обири, но и за сериозни научни открития и разработки в медицината. Избягвайте пътуване по вода или с влак. Не прекалявайте в нищо и най-вече с приема на алкохол.

Времето – при транзит на Луната през водния знак Скорпион през следващите два дни може да се очакват мъгли, валежи от дъжд, а по високите части в планините и от сняг. Това създава опасност за поледици по пътищата и за падане на лавини в планината. А при луна в Стрелец в края на седмицата очаквам времето да бъде по-слънчево.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)