hs-1999-20-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 6 и 7 февруари 2018

06 февруари 2018

На 6 и 7 февруари Луната транзитира през водния знак Скорпион. Емоциите през следващите два дни ще са доста интензивни, а преживяванията дълбоки. Повишава се интуицията и концентрацията ни, желанието за изследване на всичко и достигане до ядрото на същността. Луната в Скорпион е възможно в най-неблагоприятната си позиция по знак, тъй като много хора са склонни в такива дни към преминаването на всякакви граници, ревност, отмъстителност, саморазрушителност. На дневен ред са въпросите за властта и престъпния свят, данъците, раждането и смъртта, чуждите авоари, мистиката и т.н. Дните са благоприятни за задълбочени анализи и проучвания, за изследователска работа, за уреждане на наследствени въпроси, за плащане на данъци, за отказване от някои вредни навици или действия, за разкриване на тайни и престъпления. През тези два дни не се препоръчват интервенции на дебелото черво, сфинктера, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, пиърсинг и татуировки.

На 6 февруари Луната образува хармоничен аспект със Сатурн в Козирог, а във вечерните часове – дисхармоничен с Меркурий във Водолей. Звездите на този ден ще подкрепят родените под знаците и главно през първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Емоционално и физически ще сте стабилни. Имате възможност да свършите ако не много задачи, то поне много важни за вас. Доброто планиране и концентрация ще ви носят големи ползи. Ще срещате подкрепата на хората и можете да разчитате на разбиране от страна на шефове и други висшестоящи хора, както и да спечелите поддръжници. Денят може да бъде доста по-емоционален и с бурни преживявания за родените предимно през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Особено търпеливи и внимателни бъдете през втората половина на деня, когато може да възникнат някои конфликтни ситуации и да изригнете емоционално. Меркурий в Скорпион може да реагира доста саркастично и заядливо, когато го предизвикат. Избягвайте пътувания в късните часове на деня, а ако е наложително, шофирайте по-внимателно. Пазете се от измамници, особено телефонни.

Вижте още: Хороскоп за месец февруари 2018

На 7 февруари в часовете до обяд е активен все още дисхармоничният аспект между Луната и Меркурий, което може породи доста спорове и критики през деня както в публичното пространство, така и в личен план при родените вече през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада. Работете внимателно с документация, пазете личната си информация, избягвайте остра критика и тежки думи в контактите с хората, пазете се от телефонни измамници. В 17:54 часа българско време Луната е във фаза Последна четвърт – Слънцето и Луната са в аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса). Този аспект между светилата може да оказва по-силно влияние върху нервната система и емоциите да бъдат доста силни и крайни, тъй като Луната съвпада с Юпитер, планетата на растежа. Където се „докосне“ Юпитер, всичко се увеличава за добро или зло. А Луната, като най-силно свързана с нашите емоции и реакции, в съвпад с Юпитер повишава още повече емоционалната експанзивност у някои хора. Бъдете по-сдържани и търпеливи с околните. Избягвайте всякакви контакти с хора с негативно излъчване, както и всичко, което може да ви подтисне или породи страхове у вас. Не се натоварвайте физически и психически. Денят може да бъде по-хармоничен в емоционално отношение и съответно по-успешен за родените през втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Благоприятният аспект на Луната с Нептун ще държи интуицията ви „будна“ и така ще можете да се предпазвате и реагирате адекватно. Вашата състрадателност, съчувствие и желание да помогнете ще бъдат високо оценени. А вечерта ви очакват приятни семейни и романтични преживявания.

Времето – през тези два дни очаквам понижение в температурите и разкъсана облачност, а в сутрешните часове по-гъсти мъгли. Възможно е през втората половина на 6 февруари и през нощта да се усили вятъра. На 7 февруари времето може да бъде по-променливо.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)