hs-2007-30-c-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 6 и 7 юни 2017

06 юни 2017

На 6 и 7 юни Луната продължава транзита си през знака Скорпион, растяща. Управителят на знака Скорпион, Плутон, активира темите за изследванията, тайните, данъците, застраховките, банките, вложенията, финансови проверки и контрол, трансформацията, криминалните престъпления, медицината, енергетиката и т.н. Както вече споменах, енергията на Скорпиона засилва у нас амбицията, интуицията и концентрацията, а мисленето ни е по-задълбочено. На 6 юни Луната образува хармоничен аспект първо с Нептун, а около обяд и с Плутон. Денят е добър за разкриване на престъпления, психологична работа, научни изследвания и анализи, творчески дейности, за взимане на важни решения, свързани с медицината и енергетиката. Тези планетни влияния са по-ползотворни за родените под знаците и най-вече през втората декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Скорпионската енергия на Луната може да бъде по-дисхармонична в ежедневието за родените главно през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада. За да намалите това влияние и денят ви да протече по-успешно и спокойно, е препоръчително да избягвате острата критика, да намалите очакванията си към хората и да бъдете по-отстъпчиви в общуването.

Още по темата: Хороскоп за месец юни 2017

От 03:35 часа българско време на 7 юни до 01:59 часа на 8 юни Луната е „без курс“. В този голям интервал от часове Луната „без курс“ може да внесе обърквания в работата и в отношенията, да понижи концентрацията ни, да повиши опасността от инциденти в световен и в личен план при родените вече през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Възможно е да се отменят или пропадат важни срещи и преговори, работата да върви по-трудно, а резултатите да се забавят във времето. Денят не е благоприятен за важни дела и решения, за нови начинания или рисковани действия, за подписване на договори и споразумения. Вършете само рутинни задачи и довършителни дейности. Луната в Скорпион отново е с по-положително влияние, но вече за родените през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. В световен план Луната в Скорпион „без курс“ повишава опасността за криминални престъпления – крупни обири, физическо и сексуално насилие; за инцидентни ситуации по време на операции или в родилни зали, пропадане в ями и шахти, проблеми с водоподаването или с тръбопроводи, екологични замърсявания, наводнения и други природни катаклизми. Венера вече е в знака Телец, което ще благоприятства финансовите дела, партньорските взаимоотношения в политиката и бизнеса до 4 юли включително. А Меркурий от Телец премина в Близнаци до 21 юни включително. Те съвместно бележат един по-добър период на повече разбиране, правилни оценки и решения, желание за сътрудничество в световен план. В личен влиянието на Венера в Телец ще бъде най-положително за родените под знаците и с рождена Венера в Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще се радвате на добри приходи, на положителната оценка от страна на хората, на незабравими интимни преживявания, на всякакви материални придобивки и постижения в личен или кариерен аспект. По-предпазливи в партньорските отношения и с финансите трябва да бъдат родените под знаците и/или с рождена Венера в Скорпион, Лъв и Водолей.

Телците попадат в отделна категория. Някои от тях не са родени с Венера в Телец, а с Венера в Овен или в Близнаци. Тя никога не е на по-голямо разстояние от Слънцето от 46 градуса (един зодиакален знак е = на 30 градуса). Затова влиянието при Телците с Венера в Овен или Близнаци няма да бъде чак толкова забележително. Тези с Венера в Овен вече са преживели Венериния си възврат през май, а с рождена Венера в Близнаци ще очакват Венера в този знак след 4 юли. Но в астрологията много важно условие за печалби и хармонични интимни или бизнес взаимоотношения са аспектите на Венера в рождения хороскоп на всеки човек. От тук се получават и разминаванията понякога от написаното в общите хороскопи и реалността в живота ви. Затова и за Телците с рождена Венера в Телец от голямо значение за възможните положителни преживявания и приходи са как Слънцето и Венера са аспектирани от другите планети в рождения хороскоп. При хармонични аспекти към тях от останалите планети се очакват и позитивните влияния и печалби. А при дисхармонични аспекти по рождение може да възникнат лични или бизнес конфликти, както и финансови загуби или проблеми в посочения период. Звучи сложно, нали? Но е добре да знаете, че най-важен е вашият рожден хороскоп. Общите хороскопи дават само някакви напътствия и общи прогнози, които няма как да са общовалидни за всички.

На 6 и 7 юни не се препоръчват интервенции най-вече на дебелото черво, сфинктера, пикочния мехур, пикочо-проводните пътища, пластика на маточните тръби, секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, пиърсинг и татуси. Възможни са остри възпалителни процеси на дебелото черво, уро-гениталната област, остър апендицит, запушване на уретрата и други. Храната ни през тези дни трябва да е с високо съдържание на натрий и калций, на витамини С и Е. Избягвайте случайни сексуални контакти, поради повишена опасност за инфекции и заболявания, предавани по полов път.

Времето – въпреки топлото време, облачност и валежи в някои райони няма да липсват отново. Според моите прогнози валежи можем да очакваме в Западна България и през следващата седмица, докато за Черноморието и другите населени места в Източна България очаквам по-слънчево и топло време. Не се отчайвайте, тенденциите за валежи в западните части на страната, се запазват за целия месец юни, но в отделни дни. Все пак лятото ще дойде на 21 юни в 07:24 часа бълг. време, но и за него като цяло очакванията ми не са за горещо лято. Повече за времето през лятото по периоди очаквайте в близките дни.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)