Вашият хороскоп за 28, 29 и 30 септември

Вашият хороскоп за 6, 7 и 8 юни 2016

06 юни 2016

В 06:42 часа българско време на 6 юни Луната преминава във водния кардинален знак Рак, където ще бъде до 09:47 часа на 8 юни. В началото на новата седмица сме малко по-пасивни и предпазливи. Повече ще разчитаме на интуицията си и ще сме склонни да изчакваме другите да бъдат по-активната страна. Когато Луната е в Рак за нас стават най-важни семейството и домашните въпроси като приоритет в ежедневието ни. Настроението и емоционалното ни състояние са силно повлияни от обкръжението и психоклимата в дома и на работното място. Самите ние ставаме по-грижовни към близките си, а и ще се нуждаем от сигурност, уют и семейна хармония през първите два дни на седмицата. На дневен ред възникват важни въпроси в обществото за разрешаване, свързани със социалното благополучие на хората, както и за сигурността в държавата.

6 юни е по-благоприятен ден като цяло за родените под знаците и предимно през първата декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Луната в Рак може да се отрази по-дисхармонично в ежедневието на родените под знаците и особено през първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Не приемайте твърде лично критиките и избягвайте да взимате емоционални решения. В такива дни сте по-раними и лесно обидчиви, което може да повлияе негативно на отношенията ви с хората. Създайте си добра организация за деня, за да не ви изнервят изненадите. Много по-възприемчиви ще бъдете, лесно ще усещате чувствата и емоциите на хората, което ще ви подпомага в работата и ще ви прави незаменими.

7 юни е зареден с голямо космическо напрежение. Луната в Рак в сутрешните часове образува благоприятен аспект с Юпитер в Дева и Нептун в Риби, които ще подкрепят и вдъхновяват основно родените под знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Но следват два тежки дисхармонични аспекта на Луната – опозиция (ъгъл от 180 градуса между планети) с Плутон в Козирог и квадратура (ъгъл от 90 градуса) с Уран в Овен. Успоредно с това Меркурий в Телец е в опозиция с отново завърналия се в Скорпион ретрограден Марс, а Венера е „в сърцето“ на Слънцето – астрологичен термин за планета в съвпад до 17 дъгови минути със Слънцето. Уран и Плутон, както и Марс със Меркурий с предизвикателните си аспекти създават предпоставка за обрати, трусове в обществено-политически и в личен план, за транспортни и други инциденти, на прояви на агресия и насилие, атентати или природни бедствия по света. Слънцето и Венера в Близнаци съвпадат с Плутон в хороскопа на България. Ние също сме уязвими на този ден за инциденти, за природни катаклизми, за показно убийство на човек от „елита“ на подземния свят, кончината на известна обществена фигура от сферата на културата и изкуството. Не са изключени и оставки във властта. Трябва властите да вземат мерки за сигурността на държавата по границите ни и срещу атентати. Денят може да бъде по-напрегнат в личен план за родените под знаците и предимно през втората и трета декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора и трета декада. Няма да изброявам хиляди възможни прояви. Изцяло зависят проявленията на енергиите от разположението на планетите във вашия личен хороскоп. Просто бъдете двойно по-предпазливи и внимателни с околните, ако искате да не си създадете напрежение и неприятности.

Венера „в сърцето“ на Слънцето и космическият кръст, в който са включени допълнително на 7 и 8 юни, носят опасност за трусове във финансов план, за крупни обири и разриви в партньорски взаимоотношения. Не са изключени и нови прояви на насилие над жени, както преди дни, когато Венера съвпадаше с неподвижната звезда Алдебаран от съзвездието Телец. Дните са много опасни за финансови операции или спекулации. Както вече бях писала в предишните хороскопи, възможни са сривове на стоковите борси и на валутния пазар. По-критично може да бъде положението за щатския долар. Малко по-спокоен и благоприятен, на фона на тежката звездна картина, ще бъде денят за родените през втора декада на Телец, а също и през втората и трета декада на Дева и Риби. Тук не включвам родените през трета декада на знаците Телец и Скорпион, поради опозицията на Меркурий с Марс. Вие се предпазвайте от тежки конфликти с околните, от неприятности с документи и информация, от загуба на лични документи, ключове или багаж при пътуване. Ако не е наложително, не пътувайте на този ден и през нощта срещу 8 юни. Прегледайте добре автомобила си за изправност, ако е наложително да пътувате и шофирайте по-предпазливо.

На 8 юни в часовете от 03:18 до 09:47 българско време Луната в Рак е „без курс“, след което преминава в огнения знак Лъв в 09:48 часа. Настроението се подобрява и самочувствието се повишава. Расте необходимостта за придобиване на авторитет, за положителни оценки от страна на другите. Повишава се желанието ни за забавления, за игри, за успехи и изяви в обществото. В такива дни сме по-директни в общуването, по-дейни и щедри към любимите хора. В състояние сме да използваме целия си артистичен талант за постигането на целите. Звездите са по-благосклонни на този ден към родените под знаците и предимно през първата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Луната не образува мажорни (главни) аспекти с другите планети (с изключение на неблагоприятния аспект на Луната с Лилит – Черната Луна), а само няколко минорни (второстепенни), които могат да ни срещнат с някои недоброжелателни хора, действащи по-задкулисно. Нужно е да бъдем нащрек и да сме по-организирани и концентрирани. Луната в Лъв на този ден е в дисхармоничен аспект за родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада.

Луната вече е растяща, а Марс все още е ретрограден, което е неблагоприятно за оперативни интервенции, с изключение на животоспасяващите. На 6 и 7 юни не се препоръчват най-вече операциите на стомаха, хранопровода, задстомашната жлеза, жлъчката, черния дроб и млечните жлези. Дните са благоприятни за регулиране обмяната на веществата, за лечение и профилактика на заболявания на храносмилателната система, както и за зачеване. На 8 юни не се препоръчват интервенции на сърцето, мозъка, диафрагмата, артериите, вените.

Времето – в понеделник (6 юни) също може да се очакват превалявания, както ежедневно се случва от няколко седмици насам. Но на 7 юни, вторник, опасността от по-сериозни количества валежи с гръмотевични бури и особено за градушки, е много голяма. На този ден и аспектите на Луната с другите планети са много напрегнати, а те се отразяват и на времето, ако не сте забелязвали досега. С преминаването на Луната в Лъв на 8 юни шансът да има повече слънце и температурите да се повишат през следващите 2-3 дни е голям.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)