hs-2002-01-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 7 и 8 декември

07 декември 2015

Новата работна седмица стартираме на 7 декември с Луна във Везни и „без курс“ в часовете между 04:03 и 13:26. До 13:36 часа довършете някои рутинни дейности, довършителна работа от миналите работни дни, а новите начинания и задачи стартирайте след 13:37 часа. В 13:37 часа Луната преминава в знака Скорпион. До 13:36 часа денят е благоприятен и по-спокоен за родените през третата декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Звездите са подредени по-неблагоприятно до 13:36 часа за родените главно през третата декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Внимавайте за грешки и неприятности. Не предприемайте рисковани действия. През втората половина на деня Луната е в съвпад с Венера в Скорпион. Съвпадът на Луна и Венера сам по себе си е чудесен. Освен това двете планети правят хармоничен аспект с Нептун в Риби. Но да не забравяме, че някои планети според астрологията се намират в неблагоприятни за тях зодиакални знаци, наречени планети в „падение или в заточение“, където тяхното проявление не е особено благоприятно. Затова този хармоничен по принцип съвпад в положителен смисъл би дал добри резултати през втората половина на деня при родените под знаците и предимно през първата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. И тъй като Луната и Венера са в Скорпион, чувствата и емоциите могат да бъдат много силни и дълбоки, да има повече страст в интимните отношения. На успехи могат да се радват работещите в сферата на полицията и тайните служби, прокуратурата, творците, данъчните служители, застрахователите, учените в областта на медицината и генетиката, психолозите и лечителите. Неблагоприятното влияние през втората половина на деня може да възникне от това, че Луната и Венера не са благоприятно поставени в самия знак Скорпион. Родените под знаците и основно през първата декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада не трябва да се доверяват във финансов аспект при търговски или политически преговори, да дават пари в заем или да влизат в конфликти със своите партньори. Луната в Скорпион създава предпоставка за повишена взискателност, прояви на ревност, манипулации и отмъстителност. В мунданен план са възможни крупни обири на банки, трезори или бижутерийни магазини. В обществото на дневен ред могат да бъдат темите за престъпността, полицията и прокуратурата, данъците и застраховките, енергетиката, генетиката, трансплантациите, банките, състоянието на хора с дълбоки душевни преживявания и психични проблеми.

На 8 декември Луната в Скорпион не образува дисхармонични мажорни аспекти (главни, които са по-важни от второстепенните като влияние). През първата половина на деня Луната все още е под положителното влияние, вследствие хармоничният й аспект с Нептун. Във вечерните часове тя образува такъв аспект и с Плутон – управител на знака Скорпион. Този ден се очертава по-благоприятен за родените вече през втората декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. При вас емоционалността също е повишена и преживяванията дълбоки, но не така болезнени и крайни, както биха били за родените през втората декада на Телец, лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада. Добрата оценка от страна на близките и колегите биха ви спестили доста от тези преживявания. Луната в Скорпион повишава и интуицията през тези два дни, дава възможност за контрол над емоциите и за по-лесно възстановяване след емоционални преживявания. Не позволявайте на непочтени хора да ви манипулират и притискат.

На 7 и 8 декември не се препоръчват операции по принцип, тъй като знакът Скорпион и Плутон създават опасност за усложнения и инфекции, но не се препоръчват предимно интервенции на дебелото черво, сфинктера, простатата, пикочния мехур и пикочо-проводните пътища, пластика на маточните тръби, секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, ринопластика, корекции на полови органи, пиърсинг и татуировки. Дните са подходящи за регулиране на белтъчната обмяна, за профилактика и лечение на заболявания на половата система. Храната трябва да е с по-богато съдържание на калциев и натриев сулфат, на витамини С и Е.

Времето – на 7 и 8 декември времето се очаква да бъде влажно, облачно, в сутрешните часове мъгливо и само на места облачността може да е по-разкъсана.

Желая ви успешно начало на новата седмица! Честит празник на всички студенти на 8 декември!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)