hs-1998-21-b-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 7 и 8 март 2017

07 март 2017

На 7 и 8 март Луната продължава транзита си през водния знак Рак. Този знак се свързва с нашия личен живот и семейството ни. Затова в дните, когато Луната преминава през този знак, вниманието ни е насочено към нуждите и преживяванията на близките ни. Ставаме по-чувствителни и грижовни, повишава се желанието ни да закриляме хората, които обичаме. На 7 март Луната образува благоприятни аспекти със Слънцето, Меркурий и Нептун в Риби. Успоредно с тях тя образува и неблагоприятни аспекти с Венера в Овен през деня, а във вечерните часове активира голям космически кръст, който включва Юпитер във Везни, Уран в Овен и Плутон в Козирог. Поради тези динамични аспекти на планети в кардинални знаци и денят ни ще бъде по-забързан, динамичен и напрегнат за родените под знаците и най-вече през втората декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора декада. Обръщайте повече внимание на любимите си хора и не позволявайте външно вмешателство във взаимоотношенията ви с партньора. С Луната в емоционалния и раним Рак и с неблагоприятен аспект към ретроградната Венера в Овен някои от вас могат да имат повишена необходимост от внимание, грижа и споделяне, както и да се чувстват оценени. Денят не е благоприятен за крупни капиталовложения в бизнеса, за покупка на дрехи и произведения на изкуството или скъпи бижута. Големият космически кръст, който образуват вечерта планетите, повишават допълнително напрежението както в личен план, така и в световен. Повишава се опасността от по-тежки инциденти, агресивни прояви и насилие, природни катаклизми и атентати. Този ден се очертава по-спокоен и успешен за родените под знаците и най-вече през втората декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Ще сте изпълнени с вдъхновение, с романтично настроение и вяра. С желание ще помагате на хората около вас и ще получавате благодарността и одобрението им. Чудесен ден за творците, лечителите, работещите в тайните служби и сигурността в държавата, за психолозите и т.н. Денят е подходящ за всякакви духовни практики и дейности в уединение.

На 8 март Луната в Рак е в дисхармоничен аспект вече с Марс в Овен, който е в последните градуси на знака и се подготвя да премине от 10 март в Телец. Последните градуси на всеки зодиакален знак са известни като „критични“ в астрологията и като прибавим през тези два дни твърде предизвикателните аспекти, които образуват планетите помежду си, ще трябва да се въоръжим с повече търпение и да бъдем по-толерантни един към друг. Възможни са сериозни нервни изблици, агресия, морално-етични конфликти и непочтени „удари под кръста“ между опоненти. В часовете от 16:59 до 18:45 българско време Луната е „без курс“. В 18:46 часа тя преминава в огнения знак Лъв. Луната на този ден е в по-благоприятни аспекти и съответно въздействие в ежедневието при родените през третата декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Добър ден за сделки, търговия, обучение и активни контакти за Телците. Девите могат да разчитат на подкрепа от страна на приятели или други важни за тях хора, а известните личности в обществото ще се радват на обичта на своите фенове. Скорпионите ще имат активни задгранични контакти, добро взаимодействие с институциите, ще бъдат настроени по-философски. Чудесен ден за Рибите – ще са заобиколени от топлината на своите близки хора. Ще се радват на добри възможности и развитие на делата им, ще печелят с чара си обичта на хората и могат да разчитат на добри финансови печалби. Добър ден за спортистите, бизнесмените, политиците и актьорите. По-дисхармоничен ден, в който да се сблъскат с повече предизвикателства и пречки, може да бъде за родените през третата декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Денят не е добър за рисковани действия. Бъдете по-сдържани в емоциите си и не позволявайте да ви манипулират. Предпазвайте се от финансови загуби и неприятности/ инциденти.

На 7 и 8 март не се препоръчват операции на стомаха, хранопровода, задстомашната жлеза, жлъчката, черния дроб и млечните жлези. Дните са благоприятни за регулиране обмяната на веществата, за лечение и профилактика на заболявания на храносмилателната система, за зачеване. Желателно е да се ограничат мазнините, месото, захарта, алкохола и нишестените храни. Можете да наблегнете обаче на морските дарове.

Времето – с Луна в Рак и толкова предизвикателни аспекти на планетите през тези два дни очаквам дните да са по-скоро облачни и на места да валят дъждове (особено в западните части на страната), да се усили и вятъра в следобедно-вечерните часове на 7 март.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)