Вашият хороскоп за 21, 22 и 23 ноември

Вашият хороскоп за 7, 8 и 9 ноември

07 ноември 2015

На 7 ноември Луната в Дева преминава първо през Марс, а след това и през Венера в Дева. Съвпадът Луна – Марс е неприятен аспект и създава напрежение в обществото. Можем да очакваме сериозни трусове в управлението. Не е изключено някои лица да напуснат властта, поради сериозна критика и интриги. Протестите и недоволството на хората в някои райони на страната могат сериозно да ескалират. В личен план са уязвими за неприятности, кавги и инциденти родените под знаците и предимно през третата декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. В по-малка степен в ежедневието може да има предизвикателства, с които ще трябва да се справят и родените през третата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Енергията е променлива и нестабилна, не рискувайте и не се натоварвайте прекалено. Съвпадът Луна – Венера прави хората чаровни, артистични, красиви и желани от противоположния пол. Благоприятни са обществените дейности, културните мероприятия, творческите занимания. С усмивката и очарованието на Венера, с интелекта и скромността на Девата можете да печелите много на този ден. Най-печеливши от целия Зодиак са родените под знаците и най-вече през третата декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Ако усещате прилив на енергия и сте много активни, не се притеснявайте. Имате сили планина да повдигнете, а и ще успявате да свършите доста от задълженията си, че и отгоре. Имате шанса да получите както подаръци, така и добри финансови постъпления. Добър ден за споделяне на чувства и предложения за брак, за забавления и любов. Телците могат да си опитат късмета в различни „игри на късмета“. От 14:47 до 17:14 часа Луната в Дева е „без курс“. След 14:47 часа часовете са неефективни и са подходящи повече за рутинна работа и отдих. В 17:15 часа Луната навлиза във въздушния знак Везни. Вечерните часове са чудесни за срещи с роднини и с висшестоящи хора. Вечерта се очертава по-спокойна предимно за родените през първата декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

На 8 и 9 ноември Луната продължава своя транзит през знака Везни. Луна във Везни акцентира върху красотата, хармонията, творчеството и любовта. В ранните часове на 8 ноември тя ще бъде с по-хармонично влияние отново за родените през първата декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей, а през втората половина на деня и за родените през втората декада на същите знаци. Не така стоят нещата обаче за родените през първата и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от първите две декади. В следобедните часове Луната активира неблагоприятни аспекти първо с Плутон в Козирог, а след това и с Уран в Овен. Тези планетни аспекти активират напрежение и създават предпоставка за кавги, за протести, прояви на насилие, инциденти и т.н. Сдържайте емоциите и гнева, стремете се към баланс. Избягвайте критични ситуации и риск. Освен всичко друго и Марс в Дева на 27 градуса на 7 и 8 ноември съвпада с фиксираната звезда Alkaid (фиг. 1) – бяла звезда, намираща се в опашката на съзвездието Голяма мечка. В древността тази звезда се е свързвала със смъртта и траура. И до днес, когато неблагоприятна планета като Марс премине през нея, в такива дни мунданно съществува опасност за тежки инциденти и природни бедствия, които могат да засегнат по-голям брой хора по света.

От 04:42 часа българско време на 9 ноември до 06:02 часа на 10 ноември Луната във Везни е „без курс“. Това прави първия работен ден на новата седмица недостатъчно ефективен. Денят не е благоприятен за важни срещи и нови начинания, за подписване на договори и споразумения, защото нямат шанс за успех и развитие в бъдещ план. Вършете рутинни дейности и внимавайте за грешки на работното място. Не се учудвайте, ако сте разсеяни, липсва ви концентрация, забравяте или се обърквате в някакъв момент. Важното е да не се стига до инциденти. Денят е по-благоприятен като цяло за родените през третата декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Останалите осем знака на трета декада трябва да бъдат по-внимателни във взаимоотношенията си с близките и колегите, както и да не рискуват.

Времето – в утрешния ден времето се очертава все още приятно и слънчево, но в неделя очаквам да се заоблачи, да се понижат леко температурите и да се усили вятъра. В понеделник може да има по-скоро разкъсана облачност, а вятъра да поутихне.

Желая ви спокойни и приятни почивни дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)