hs-2003-28-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 7, 8 и 9 октомври 2017

07 октомври 2017

На 7 и 8 октомври Луната е в земния знак Телец. През следващите два дни стремежът ни ще бъде главно към реални резултати, стабилност и комфорт. В такива дни сме по-търпеливи и постоянни в желанията си. Ще обмисляме добре всичко преди да говорим или действаме. Ще се нуждаем от уют и спокойствие. Дните са благоприятни за разходки сред природата и излети в планината, за земеделска работа, за посещение на художествени галерии и организиране на културни мероприятия, за творчески занимания, за романтични срещи, за покупки на красиви и практични неща, а не на последно място за организиране на семейни или приятелски тържества – Телецът е ценител на всичко красиво и обожава хубавата храна и напитки. В здравословен аспект при Луна в Телец е уязвимо гърлото и тила за травми, внимавайте и за задавяне при хранене. Приемайте достатъчно течности – вода, натурални сокове или билков чай.

На 7 октомври Луната е в хармоничен аспект с Нептун в Риби и много от нас ще са настроени за романтични срещи, за купони на богата трапеза с добре приготвена храна и хубаво питие. Звездите на този ден са най-благоразположени за родените под знаците и най-вече през първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Луната в Телец е по-неблагоприятно разположена за родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Възможни са неразбирателство или усещане за недооценяване от страна на близките, ревност или просто липса на така нужния емоционален комфорт. Телците може да бъдат с понижена енергия, Лъвовете да са натоварени с мисли за важен работен проект или за бъдещето като цяло. Скорпионите да бъдат по-внимателни за някакви конфликти с партньора, а Водолеите ще се нуждаят от нещо по-различно от това да вършат домакинска работа и да се натоварват с проблемите на членове от семейството. За тези знаци е важно и да бъдат по-внимателни на този ден за някакви неприятности или инциденти.

На 8 октомври Луната в Телец образува голям земен тригон с Венера и Марс в Дева и с Плутон в Козирог. Неделният ден се очертава изключително позитивен и наситен с приятни преживявания, пътувания, интимна близост и удовлетвореност за родените под знаците и най-вече през втора и трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Чудесен ден за сватби, тържества и всякакви други забавления. Някои от вас ще се радват на придобивки и подаръци от съдбата, както и на печалби от игри на късмета. В същото време Слънцето и „поизгорелия“ от него Меркурий във Везни и неблагоприятният им аспект с Плутон в Козирог създават опасност за нови инциденти с подрастващото поколение, за транспортни инциденти, пропадане в шахти или ями, за инциденти в планина. В личен план денят е по-неблагоприятен за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите декади. В световен план е завишена опасността за технически аварии и катастрофи, за насилие над млади хора, за терористични атаки с транспортни средства по улиците и т.нар. „коли – бомби“ в уязвимите страни, а те са: Белгия, Великобритания, Франция, Индия, Испания, Италия, Китай, Косово, Латвия, Румъния, САЩ, Словения, Турция, Чехия, Швейцария и т.н. От 16:45 до 04:44 часа на 9 октомври Луната е „без курс“.

На 9 октомври в 04:45 часа Луната преминава в знака на комуникациите Близнаци. През първия работен ден на новата седмица Луната в Близнаци дава шанс за ползотворни контакти, договаряния и сделки. Засилени са активността в общуването между хората и обменът на информация. В такива дни сме по-активни, общителни, наблюдателни, адаптивни. Мисленето и решенията ни се основават на логиката, а реакциите ни са много по-бързи. Това създава възможност за добри сделки и контактите като цяло да бъдат по-продуктивни. Денят е благоприятен за обучение, изпити, конкурси и други интелектуални дейности, за пътувания, покупко–продажби, уреждане на документи, писане и изразяване на мнение. Денят се очертава по-успешен и ползотворен за родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. В следобедните часове на деня Луната активира неблагоприятен аспект с Нептун в Риби, което изисква от нас да бъдем по-предпазливи за интриги и задкулисни действия, за измами и кражби. В здравословен план са възможни алергични прояви, интоксикации, психо-емоционални неразположения или възпаление на бронхите при простуди. На този ден по-уязвими към изброените звездни възможности са родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада.

На 9 октомври не се препоръчват оперативни интервенции на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете. Дните са благоприятни за лечение и профилактика на заболявания на дихателната и нервната системи. Храната ни трябва да бъде по-богата на протеини. Дихателните упражнения и разходката на чист въздух ще се отразят добре. Да се ограничи тютюнопушенето и да се избягва продължителен престой в задимени помещения.

Времето – през тези дни очаквам температурите да се понижават постепенно, да има по-разкъсана облачност. А евентуално преваляване от дъжд може да се очаква в следобедните часове на 9 октомври и през нощта срещу 10-ти.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)