hs-2003-28-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 8 и 9 декември 2016

08 декември 2016

До 12:15 часа българско време на 8 декември Луната в Риби е „без курс“, което показва, че първата половина от деня е по-неефективна за важни дела и решения, особено за родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. В тези часове вършете предимно рутинни дейности и не рискувайте. Луната в Овен след 12:16 часа ще ни подтикне към повече активност и втората половина от деня се очертава по-динамична и ползотворна за някои от нас. В следобедните часове тя образува благоприятен аспект с Венера, която е в знака Водолей от 8 декември до 2 януари 2017-та включително. Втората половина от деня е благоприятна за решаване на важни финансови въпроси и партньорски взаимоотношения, но главно за родените през първа декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще се радвате на добри приходи, на добрата оценка на хората от обкръжението ви, на топли взаимоотношения с любимите ви хора. Вечерта за много от вас обещава повече романтика и забавления, придобивки и подаръци.

Във вечерните часове на 8 декември Луната в Овен активира дисхармоничен аспект с Меркурий в Козирог. Меркурий е планета на общуването, на начина ни на мислене и взимане на решения, на взаимодействието ни с околните, на търговията и транспорта. И когато Луната е в дисхармоничен аспект с него много нас ще са склонни към вътрешно напрежение и емоционални изблици, на субективни мнения и взимане на емоционални решения. Създава се предпоставка за спорове във вечерните часове, за проблеми с документи или с пътен багаж при пътувания. Особено внимателни трябва да бъдат пътуващите по пътищата на страната. Като се има предвид, че е празник на студентите и навсякъде ще кипи от емоции и забавление, то младите хора най-вече трябва да са особено внимателни за безсмислени спорове, които биха породили и по-тежки конфликти. Не сядайте зад волана, ако сте пили. Не шофирайте с несъобразена скорост, дори и да не сте употребявали алкохол. Най-уязвими във вечерните часове и през нощта срещу 9 декември са родените през първата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и родените под знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Неблагоприятният аспект на Венера във Водолей към Слънцето на Телците и Скорпионите от първа декада може да постави пред изпитание любовните отношения при някои от тях, както и по отношение на финансови въпроси. Не давайте повод за ревност на любимите си хора, пазете парите си и други ценности от кражби.

На 9 декември планетите оформят „букет“ от аспекти и денят обещава да бъде интересен. Луната в Овен на този ден образува тежка таоквадратура с Уран, Плутон и Юпитер. Ако не е спешно, не пътувайте. Звездите създават предпоставка и опасност за транспортни инциденти. Възможни са още експлозии и пожари, технически аварии, проблеми с комуникациите и електричеството, спукване на тръби, инциденти под земята, пропадане в шахти и дупки, хакерски атаки. В световен план са възможни също атентати и засилени военно-въздушни нападения. Добре е да се вземат предпазни мерки за военните бази и други по-важни обекти. В личен план денят може да внесе повече напрежение в ежедневието при родените предимно през втората декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и родените под знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Сдържайте емоциите си, не предприемайте рисковани действия, избягвайте конфликти. Предпазвайте се от травми и инциденти. Да се работи по-внимателно с ток и газови уреди в дома. При Луна в Овен е уязвима глава за травми и кръвообращението. Болните от сърдечно-съдови заболявания е препоръчително да не се натоварват физически и емоционално. Възможни са хипертонични кризи и сърдечни аритмии.

Да споменем и добрите разположения на звездите на 9 декември. На този ден Луната и Уран в Овен образуват благоприятни аспекти със Слънцето и Сатурн в Стрелец. Те са изключително благоприятни на този ден за научно – технически изследвания и разработки, за стартиране на нови мащабни проекти, за договаряния относно бъдещи енергийни проекти, за намиране на решения в политически план по важни държавни въпроси. Доста напрегнат ден за работещите в медиите, за военните, а ползотворен за изследователите и откривателите. В личен план денят е доста обещаващ за родените през втората декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Много динамичен ден, но и много ползотворен може да бъде денят за сериозните и отговорни представители на тези знаци. Може да има неочаквано развитие по важни за вас дела, да ви връхлетят приятни изненади. Ще печелите доверието на висшестоящите, ще градите авторитет, затова не се дърпайте, а работете и поемайте отговорности. Дори и да не е веднага, но на по-късен етап ще получите заслужената отплата.

На 8 и 9 декември не се препоръчват оперативни интервенции на мозъка, на очите, горната челюст, ушите, носа и устната кухина, на зъбите без пулпата. В менюто ни през тези дни трябва да присъстват повече храни, съдържащи калиев фосфат, месо и месни продукти, витамини А, В1 и С. Ограничете кафето, енергийните напитки, алкохола, пикантните храни и подправки. Както обичам да се шегувам, Овенът е достатъчно буен, да не кажа луд, за да го енергизираме и „газираме“ допълнително.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)