hs-1999-04-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 8 и 9 май 2016

08 май 2016

На 8 и 9 май Луната е в знака на комуникациите, на обмяната на информация и интелекта Близнаци. Доколко обаче ще бъдат на ниво интелект изказванията и действията на някои хора, зависи и от еволюционното им ниво. Ниско еволюиралите души ще интригантстват и клюкарстват, т.е. информацията няма да се използва с добри помисли и намерения – Луната образува голям подвижен космически кръст с Нептун, Юпитер и Марс. В по-късните часове на деня прави неблагоприятен аспект и със Сатурн в Стрелец, което може да оказва доста ограничаващо влияние, както и депресиращо върху някои хора. Комуникациите също ще са поизкривени, сякаш сте пред кривите огледала в лунапарка от сорта на „Аз какво ти казах, а ти как ме разбра?“ Друга опасност, която крие на този ден Луната с дисхармоничните си аспекти, е опасността от сериозни измами и кражби, а в здравословен план от интоксикации и проблеми с дишането.

По-уязвими на 8 май са родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби (както и хора с други рождени планети в тези знаци), а в по-малка степен и Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа и втора декада. Не се въвличайте в „схеми“ и се пазете от интриги и измами. Не всички в обкръжението ви ще са искрени. По-хармоничен може да бъде деня за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Марс е в благоприятен за вас аспект, макар ретрограден, и ще ви дарява със сила и борбеност в преодоляването на по-трудните ситуации. Този ден е по-опасен и в световен аспект – напрегнатите планетни аспекти създават предпоставка за по-агресивни прояви, за размирици, за инциденти с транспортни средства/плавателни съдове, за етнически конфликти, за атентати и наводнения в някои страни.

На 9 май ни очаква поредният ниско ефективен ден – Луната в Близнаци е „без курс“ от 07:15 до 20:24 часа българско време. Денят е добър само за довършване на започнати дела и за рутинни дейности. Важните срещи, гласувания, договаряния, подписване на договори и други отложете за следващ, по-благоприятен ден. Бъдете внимателни за грешки и не рискувайте в нищо. Денят е по-дисхармоничен за родените предимно през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Шофирайте по-внимателно, бъдете предпазливи за пожари, проветрявайте често помещенията, в които сте. На този ден общуването и транспортният трафик също могат да бъдат затруднени и по-объркани. Преди тръгване на път проверете изправността на автомобила и особено светлините, мигачите, чистачките, помпи и маркучи, системата за предавки и т.н.

На 8 и 9 май не се препоръчват оперативни интервенции на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете. Пазете ръцете и шийните прешлени от травми. Дните са благоприятни за лечение и профилактика на заболявания на дихателната и нервната системи. Храната трябва да бъде по-богата на протеини.

Времето – на 8 май първо в часовете около 14 – 15, а след това и около 18 – 19 часа може да има по-проливни валежи от дъжд и гръмотевични бури. Ще кажете „тази пък откъде може да знае кога точно може да завали“. В астрологията ъгловите домове са много важни за определяне началото на промените във времето и дъждовете. В интервала 14 – 15 часа Уран в Овен е на върха на 7 ъглов дом, а в интервала 18 – 19 часа Марс е на върха на 4 ъглов дом. И поради това предполагам, че в тези часове валежите могат да бъдат по-интензивни. Не са изключени и градушки в някои северозападни части на страната. На 9 май при Луна „без курс“ времето може да бъде малко по-милостиво към нас, но Луната в Близнаци е белег за променливост и ветровито време.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)