hs-2000-14-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 8 и 9 ноември 2016

08 ноември 2016

На 8 ноември 2016 Луната все още е във въздушния Водолей и преминава през последните градуси на знака. А от 15:54 до 23:45 часа е „без курс“. В часовете преди 15:54 Луната прави три аспекта – благоприятни с Уран в Овен и Венера в Стрелец, а неблагоприятен – с Меркурий в Скорпион. Неблагоприятният аспект ще се усеща най-активно в ежедневието при родените под знаците и най-вече през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Много от вас ще чувстват вътрешно напрежение. При други може да се прояви в директен словесен сблъсък с хора от обкръжението или в обществото. Възможни са проблеми с документация или информация, при договаряния, по време на пътуване, с куриерски пратки и т.н. Тъй като Меркурий основно има отношение към общуването и транспорта, то те основно могат да бъдат затруднени на този ден, както и да има някои по-тежки транспортни произшествия. Затова се изисква и особена предпазливост при шофиране. С Меркурий в Скорпион в публичното и медийно пространство ще се вихрят жлъчни изказвания и подмятания, скандали с участието на политици и медии, както и по отношение на училищата и учащите. Благоприятните аспекти естествено ще носят неочаквани положителни преживявания и развитие на делата, любовни мигове и радост, придобивки и подаръци, добра оценка от страна на близки, приятели и началници на родените под знаците и главно през третата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Важните задачи трябва да бъдат свършени до 15:54 часа, а след това да останат довършителни и рутинни дейности за вършене. При Луна „без курс“ не е добре да се предприемат рисковани действия, нови начинания и взаимоотношения, да се подписват дългосрочни договори, да се правят големи капиталовложения. Няма да бъдат успешни или довършени, ще претърпят промени, някоя от страните по договор няма да изпълнят договора или конкретна клауза. А закупена техника най-вероятно ще даде още на ранен етап дефект. В такива часове концентрацията ни е по-намалена и се повишава опасността от инциденти, поради разсеяност.

В 23:46 часа на 8 ноември Луната навлиза във водния знак Риби, където ще бъде и на 9 ноември. Повишава се у нас сензитивността, ставаме доста по-емоционални, променливи, адаптивни, състрадателни. А някои хора на по-ниско еволюционно ниво – и подмолни, двулични, действащи задкулисно. Но както знаем „хитрата лисана винаги сама влиза с двата крака в капана“. Спокойствието в обкръжаващата ни среда ще бъде важна, ще сме зависими от хората около нас или поне настроението ни. Луната в Риби ще оказва по-дисхармонично влияние на родените под знаците и главно през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Възможно е да чувствате липсата на енергия или да се появи главоболие, както и да се чувствате натоварени и изнервени. По отношение на делата и взаимоотношенията, не са изключени пречки и проблеми при изпълнението им, както и конфликти с околните. Бъдете предпазливи за измами, кражби или фалшификации, за алергични прояви, инфекции и интоксикации. Най-ползотворен ще бъде деня за родените под знаците и предимно през първата декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Ще сте изпълнени с енергия, творческо вдъхновение, романтично настроение и готови да погнете на близки и приятели. Делата ви ще се развиват добре, а някои от вас ще се радват на успешни изяви в обществото.

На 9 ноември Марс, планетата на действието, борбата, активността и сексуалния импулс навлиза във въздушния знак Водолей и ще преминава през него до 19 декември. Той ще активира живота и ежедневието през този период на родените под знаците Телец, Лъв, Скорпион и най-вече на Водолей. В коя сфера точно ще се отрази и как, зависи от рождения хороскоп на всеки човек. Но много от вас ще се чувстват като наелектризирани от този Уранов Марс. Разбира се, най-важното нещо за човека са неговият живот и здраве. А Марс е планета на инцидентите и травмите също, затова е най-важно през този период да щадите нервната си система, да се грижите за здравето си и да внимавате за инциденти и тежки конфликти. Периодът за вас не е подходящ за рисковани действия и за сериозни финансови операции. Този Водолейски Марс ще се отрази силно положително за родените под знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец, тъй като с тези слънчеви знаци той образува благоприятен аспект през посочения период. При хармонични аспекти Марс зарежда със сила, конструктивна енергия и постигане на целите, стига да нямате други рождени планети в знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

На 8 ноември не се препоръчват операции на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията, а на 9 ноември – на лимфната система, отстраняване на туморни образувания, интервенции на ставите на ходилото, на пръстите и глезените на краката, поставянето на ваксини и силни упойващи вещества. Както вече споменах, Луната в Риби и в съвпад с Нептун на 9 ноември повишава опасността от алергични прояви, интоксикации, инфекции и т.н.

Времето – на 8 ноември очаквам усилване на вятъра в доста райони, да се заоблачи и да вали дъжд, като валежите да са по-съществени в сряда.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)