hs-2007-35-b-1280x768_wallpaper

Вашият хороскоп за 8 и 9 февруари 2018

08 февруари 2018

На 8 февруари Луната преминава през последните градуси на знака Скорпион, като в часовете от 09:16 до 15:53 българско време е „без курс“, т.е. в този интервал тя не образува мажорни аспекти с останалите планети. Концентрацията ни е намалена. Денят не е благоприятен за важни срещи и дела, за подписване на договори и споразумения, за нови начинания и рисковани действия. Концентрацията ни е намалена, възможни са обърквания и грешки. Денят е подходящ за рутинни дейности и довършителни процедури по започнати вече дела и взаимоотношения. Денят не е благоприятен за операции най-вече на дебелото черво, сфинктера, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, пиърсинг и татуировки. През целия ден Луната в Скорпион е с по-неблагоприятно влияние за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Денят се очертава по-спокоен и монотонен за родените под знаците и най-вече през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби.

Вижте още: Хороскоп за месец февруари 2018

В 15:54 часа на 8 февруари Луната преминава в огнения знак Стрелец. Повишава се ентусиазма, настройваме се философски, ставаме по-енергични и откровени в общуването през следващите два дни. В късните часове на деня и през нощта Луната съвпада с Марс в Стрелец, което активира опасността от инциденти и прояви на насилие, затова в нощните часове най-внимателни трябва да бъдат най-вече работещите нощна смяна и в рискова среда. Възможни са пожари, взривове, експлозии на газови уреди, военни атаки, транспортни и други инциденти, включително и при военните, за което трябва да бъдат взети превантивни мерки за сигурност. Не на последно място, в страните с голяма часова разлика са възможни атентати, стрелби и насилие, природни катаклизми. По-уязвими страни са Индонезия, САЩ, Куба, Ирак, Италия, Македония, Румъния, Франция, Япония и т.н.

Тъй като този опасен съвпад на Луната с Марс е активен както в нощните часове, така и през първата половина на 9 февруари, в личен план по-уязвими за здравословни неразположения, нарушения в съня, главоболие и инциденти са родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. През втората половина на 9 февруари Луната в Стрелец образува неблагоприятен аспект и с Нептун в Риби, което изисква повече внимание за грешки, интриги, измами или кражби от родените вече през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Нептун може да стане предпоставка още за инциденти във вода, за хранителни и от друго естество интоксикации, за инфекции и алергични прояви. Не се препоръчва пътуване по вода, поставяне на упойки, контрастни вещества при изследвания или ваксини. На този ден не се препоръчват операции на черния дроб, кръвоносната система, жлъчния мехур и жлъчните пътища, дискова херния, смяна на бедрени стави, кръвопреливания и кръвопускания. Хармоничният аспект на Луната със Слънцето и Меркурий във Водолей ще внася повече спокойствие на този ден, ще имат добри възможности за изяви и постижения, както и разбирателство с околните при родените през първа и втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. За вас денят е добър за физическа активност, за интелектуални занимания и обучение, за уреждане на документи и подписване на такива, за пътувания и т.н. Ще бъдете заредени с енергия и издръжливост. Ще успявате да се справите с конкуренцията и с всякакви опоненти.

Времето – в днешния ден очаквам времето да е облачно, на места с по-разкъсана облачност и слънце, без сериозни валежи. В петък, 9 февруари, са възможни вече превалявания от дъжд, особено в следобедните часове на деня. По високите части на планините не са изключени валежи и от сняг.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)