hs-1998-21-b-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 8 март 2016

08 март 2016

На 8 март Луната отново е в знака Риби, намаляваща и „невидима“ преди Новолуние и пълно слънчево затъмнение на 9 март. Влиянието й тези дни е силно върху емоционалното ни състояние и енергията ни е в своя минимум. Планетното влияние на този и в следващите дни е силно предизвикателно. В сутрешните часове Луната е в съвпад с Меркурий, около обяд съвпада и с Нептун в Риби, а след това образува таоквадратура с Юпитер в Дева и Сатурн в Стрелец. Създават се предпоставки за интриги, неприятности с висшестоящи, морални конфликти, неправилна преценка за хората и ситуациите, объркани комуникации, измами и кражби, налудничави реакции, активиране на страхове, интоксикации, алергични прояви и т.н. В мунданен план са възможни наводнения и други природни бедствия, инциденти с плавателни съдове, тайни заговори, самоубийства и отключване на агресия у психично болни хора, хаос и проблеми с мигрантите, скандали в църквата и т.н.

На този ден най-уязвими са родените под знаците и предимно през първата и втора декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. В по-малка степен са уязвими и родените през първите две декади на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Не вършете важни дейности свързани с бъдещи успехи или нови начинания. Мечтайте, правете планове за бъдещето, усамотявайте се доколкото позволяват възможностите и не се претоварвайте. Новите и важни начинания стартирайте след 9 март, ако искате да са успешни. Пазете се от инциденти, конфликти и измами. В такива дни емоциите могат да бъдат неконтролируеми, предвид предстоящото слънчево затъмнение. Не се препоръчват и операции, с изключение на животоспасяващите, но дори и техният положителен изход не е особено обещаващ, ако включва отстраняване на туморни образувания. Денят е по-хармоничен като цяло за родените под знаците и предимно през първата и втора декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Но въпреки това имайте предвид написаното по-горе, защото тези хороскопи са общи – на базата на слънчевите и лунни аспекти. Медитирайте, занимавайте се с творчески дейности, почивайте и мечтайте!

Времето – като се има предвид, че е 8 март е Международен ден на жената и жените са цветя, то валежите от дъжд не бива да ви натъжават или депресират. Мислете позитивно и си повтаряйте, че „няма нищо по-хубаво от лошото време“. Освен валежи от дъжд и по-силен вятър, предимно в североизточните части на страната, в ранните часове са възможни и мъгли. По високите планински върхове валежите ще бъдат от сняг.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)