hs-2000-14-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 8, 9 и 10 април 2017

08 април 2017

На 8 и 9 април Луната е в знака Дева и създава благоприятни условия за почистване и подреждане на дома, както и на всичко останало, нуждаещо се от ред. Добър ден също за обучение и други интелектуални дейности, за срещи с приятели и роднини, за анализи, писане и подреждане на документи, за засаждане и пресаждане на растения. През първата половина на съботния ден Луната все още е под силното влияние на аспекта си с Нептун, активирал се още в нощните часове на 7 срещу 8 април. Те създават предпоставка за обърквания, емоционална нестабилност и дискомфорт, които могат да бъдат усетени при някои от представителите на първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при представители на Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади. Най-добрият начин да премине денят ви по-позитивно е да се отдадете на творчески занимания, четене и гледане на интересни филми с криминална тематика, фантастика или да се потопите в атмосферата на приказките, които да ви върнат в годините на детството. Неблагоприятният аспект на Луната с Нептун в мунданен план повишава опасността от замърсявания и екологични катастрофи, от инциденти във вода, напрежение на религиозна основа, интоксикации, психо-емоционални разстройства и т.н. Денят е по-благоприятен енергийно за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Луната в е в благоприятен аспект с Плутон, които ще ви дават възможност за дълбоки преживявания и възстановяване на енергията чрез контакт с приятни за вас хора и други позитивни занимания.

На 9 април Луната в Дева образува неблагоприятен аспект с ретроградната Венера в Риби. Този ден може да активира у някои хора чувството, че не са достатъчно обичани и ценени, да внесе неразбирателства в партньорските взаимоотношения или усещането за финансова нестабилност. Не очаквайте твърде много от близките си и любими хора, за да не възникват и подобни чувства у вас. Вземете мерки за сигурността на дома си от набези на крадци, ако сте извън дома си. Внимавайте и за загуба на лични средства или кражби, ако сте извън дома си. И през двата почивни дни се засилва опасността от измами и кражби. Денят е по-неблагоприятен за родените вече през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при представители на Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Луната в Дева е с по-положително влияние както в емоционален, така и във физически план и във взаимоотношенията с хората от обкръжението за родените предимно през третата декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. В часовете от 11:21 до 15:34 часа българско време Луната е „без курс“. Бъдете внимателни в този интервал от часове, тъй като е възможно да възникнат обърквания, недоразумения и инциденти. Не предприемайте рисковани действия и не взимайте важни решения. Много хора ми дават обратна връзка за това, че в такива часове чувстват голямо емоционално напрежение и объркани чувства. Ако сте на път, шофирайте по-предпазливо, тъй като концентрацията е намалена при Луна „без курс“.

Още по темата: Хороскоп за месец април 2017

В 15:35 часа на 9 април Луната преминава в знака на баланса и красотата Везни. Ще се нуждаем от повече хармония в обкръжението си и разбиране от страна на близките ни. Повишава се желанието ни за споделяне, любов и обществени контакти, за забавления и развлечения. Вечерните часове на този ден енергийно са по-благоприятни за родените през първа декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей, докато за останалите представители на зодиакалните знаци от първа декада на Овен, Рак, Везни, Козирог, Телец, Дева, Скорпион и Риби Луната във Везни може да предизвика повече капризност, емоционална несигурност, неразбиране от страна на близките и усещане за дискомфорт. От този ден Меркурий, планетата на общуването, интелекта, обмяната на информация, документацията, договорните отношения, търговията и транспорта е в стационарна фаза два дни. От 11 април до 2 май е ретрограден, а на 3 и 4 май ще бъде отново в стационарна фаза преди да тръгне окончателно в директния си ход на 5 май. Между 11 и 20 април ретроградният Меркурий е в знака Телец. В този период той може да внесе объркване в отношенията и в общуването при родените през първата декада на знаците и с рожден Меркурий в Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. След 20 април той навлиза отново в знака Овен и в периода 21 април – 4 май ще засегне взаимоотношенията и контактите на родените през третата декада на знаците и с рожден Меркурий в Овен, Рак, Везни и Козирог. Някои недостатъчно осведомени хора може да са скептично настроени, но болшинството от хората вече знаят проявите на един ретрограден Меркурий. В такива периоди не е благоприятно да се започва нова работа или дейност, да се правят големи капиталовложения, обвързани с подписването на дългосрочни договори. Не е добре да се купуват техника за дома или офиса, телефони или автомобили, защото може покаже дефект на по-късен етап. Нарушава се общуването между хората, засилва се недоволството в обществото и са възможни протести – от страна на земеделци и животновъди, еколози, полицейски и транспортни служители. На 21 април Меркурий се връща отново в знака Овен и съвпадайки повторно с Уран ще повиши сериозно напрежението по света, активирайки още протестните действия и агресивни прояви около 25 април. Може да се очакват и нови размествания в полицейските и военни редици, както и стачки на служители от авиацията в някои страни. Периодите на ретрограден Меркурий са благоприятно време за ремонтни дейности в дома или на автомобила, за реорганизация в работата, писане и довършване на вече започнати писмени разработки или книги. Добро време да се вгледаме по-дълбоко в себе си, да направим равносметка на минали действия и отношения, да поправим стари грешки както от самите нас, така и от страна на други хора.

В първия работен ден на новата седмица, 10 април, Луната продължава транзита си през знака Везни и подсилва желанието ни както за постигане на баланс, ката и нуждата от справедливост. Луната едва в късните часове на деня оформя силно напрегнати аспекти заедно с Юпитер във Везни към Плутон в Козирог и Слънцето с Уран в Овен. Т.е. на 11 април в 09:08 часа българско време е Пълнолуние. Но подробности за неговото влияние очаквайте в следващия хороскоп. На 10 април Луната във Везни е с по-дисхармонично влияние както в емоционален, така и в чисто физически аспект за родените през втората декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Емоциите и преживяванията са по-интензивни, енергията ни наближава своя пик. Бъдете по-малко критични и взискателни, стремете се да избягвате конфликти и дайте всичко от себе си, за да не се нарушава както вътрешната ви хармония, така и хармонията с околните. Няма да са по-малко и емоциите при родените през втората декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей, но благоприятният аспект на вашето Слънце с Луната във Везни ще създава възможности за намиране на алтернативни решения и конструктивни контакти с хората, по-лесно ще постигате целите си и можете да постигнете повече резултатност на този ден. Нощните часове на 10 срещу 11 април, както и на самия 11 април са заредени с мощна космична енергия от звездите, затова ограничете пътуванията през нощта, а при възможност ги отложете. Възможни са тежки транспортни инциденти, включително и самолетни в късните часове на 10 и на 11 април.

На 10 и 11 април не се препоръчват изобщо планови операции поради Пълнолунието на 11-ти и най-вече на бъбреците, на околощитовидните и надбъбречните жлези, пикочния мехур и бъбречните легенчета, поясните прешлени, липосукция на бедрата, естетични корекции. Ограничете като цяло количеството храна и особено алкохола, пържените храни, тестените и сладки изделия.

Времето – както споменах и в предишния хороскоп, аспектът на Луната с Нептун ще повиши облачността, която ще се задържи и в съботния ден в много райони на страната поне до обяд. Възможни са краткотрайни превалявания от дъжд и мъгли в сутрешните часове. Тенденцията обаче е за подобряване на времето в неделния ден, когато можем да се порадваме по-хубаво и слънчево време. А за Великден очаквам и се надявам да се сбъдне прогнозата ми за летни температури у нас, макар и да има краткотрайни валежи с гръмотевични бури на места.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)