hs-2003-28-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 8, 9 и 10 октомври 2016

08 октомври 2016

Какъв е вашият хороскоп за 8, 9 и 10 октомври 2016? На 8 и 9 октомври Луната транзитира през земния знак Козирог. Този знак е под управлението на планетата на отговорностите и ограниченията Сатурн. Затова от нас през тези два дни се изисква отговорно отношение към поетите ангажименти, постоянство, трудолюбие и използване на традиционни методи и средства. Ще сме по-дисциплинирани, предпазливи и няма да сме склонни към рисковани действия, а ще вървим по отъпкани пътеки. Ще мислим аналитично и в глобален мащаб, ще се стремим към стабилност и сигурност. Дните са благоприятни за планиране и организиране, за изготвяне на стратегии, за срещи с висшестоящи хора и с възрастни роднини, за ремонтни и строителни дейности, за научно-изследователска работа, за покупка на имот или уреждане на имотни документи, за работа в градината, за излети в планината и т.н.

На 8 октомври Луната в Козирог образува неблагоприятен аспект с вече преминалия във Везни Меркурий. Около обяд съвпада с планетата Марс и заедно активират неблагоприятен аспект с Юпитер във Везни. Засилва се напрежението и риска от скандали, за проблеми с информация, документация, транспортни инциденти, аварии, експлозии, природни бедствия, прояви на насилие в световен план и т.н. Повишава се опасността за терористични нападения и военни атаки в горещите точки по света както на 8-ми, така и на 9 октомври. В личен план денят може да бъде по-напрегнат емоционално и по-динамичен за родените под знаците и предимно през първата декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Предпазвайте се главно от неприятности и инциденти. Избягвайте твърде многолюдни места и непознати компании. Шофирайте по-внимателно. В следобедните часове Луната прави и един хармоничен аспект – с Нептун в Риби. Денят може да бъде напрегнат и за някои от родените през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби, но поне ще бъде по-успешен и ползотворен по отношение на контактите. Хармоничният аспект на Луната с Нептун ще внесе повече романтичност в отношенията, вдъхновение, творчески поглед и сензитивност.

На 9 октомври в 07:33 часа българско време Луната е във фаза Първа четвърт. Луната и Плутон в Козирог активират предизвикателен аспект от 90° със Слънцето във Везни. А във вечерните часове Луната образува дисхармоничен аспект с Уран в Овен. Повишава се нервното напрежение, чувството за несигурност и самота. Възможна е появата на главоболие и страхове, по-уязвима е психиката при някои хора. В личен план денят се очертава по-емоционален и напрегнат за родените през втората декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора декада. По-хармоничен и успешен ще бъде денят за родените под знаците и предимно през втората декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Очаквайте морална и финансова подкрепа, придобивки и положително развитие на делата ви. А някои от Девите могат да се радват на големи парични печалби и награди. Но съвпадът на Луна и Плутон в хороскоп на лунна фаза е доста опасен в мунданен план, защото се появява опасност за авария в атомна централа, за тежък атентат, инцидент в мина, експлозия на тръбопровод, ядрен опит или изригване на вулкан, други природни бедствия, преврат и сваляне от власт на политическа фигура и т.н. Всяка лунация има силно влияние както на самия ден, така и през следващите седем дни. По-уязвими държави са Германия, Великобритания, Франция, Аржентина, Турция, Белгия, България, Египет, Индонезия, Италия, Китай, Либия, Перу, Румъния, Словакия, Словения, Украйна, Южна Корея. От 19:51 часа на 9 октомври до 09:33 часа на 10 октомври Луната в Козирог е „без курс“.

На 10 октомври в 09:34 часа Луната навлиза във въздушния Водолей. Повишава се желанието за независимост и свобода. През следващите дни ще сме по-дружелюбни и позитивни, приятелски настроени. Дните са благоприятни за интелектуални дейности, за научно-технически изследвания, за групови действия и организационна работа, за взимане на политически решения и работа по проекти. На този ден Луната образува само хармонични аспекти и звездните енергии ще намалят донякъде напрежението. Луната прави благоприятен аспект с Меркурий и Юпитер във Везни, които ще внесат повече разбирателство в личните и бизнес партньорства, ползотворни контакти, добра физическа и психическа кондиция при родените под знаците и предимно през първата декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Денят може да бъде малко по-труден за родените предимно през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Луната във Водолей изисква по-малко психо-емоционално натоварване. Уязвима е нервната система и кръвообращението, глезенните кости от травми. На този ден не се препоръчват операции на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията.

Времето – не очаквам съществено затопляне и подобряване на времето през уикенда. В събота може да се очакват валежи, а в неделя времето да е по-променливо и вятърът да се усили. Най-общо казано – може да има разкъсана облачност на места с поява тук-там и на слънце.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)