hs-1999-04-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 8, 9 и 10 септември 2016

08 септември 2016

На 8 септември, в часовете между 03:42 и 04:20 българско време, Луната в Скорпион е „без курс“. В 04:21 часа тя преминава в огнения знак Стрелец. Време е да заменим дълбоката енергия на Скорпиона с по-лежерната на Стрелеца. Ще сме много по-ентусиазирани, позитивни и общителни през следващите два – три дни. Но няма да сме достатъчно задълбочени и отговорни към всеки и всичко. С Луна в Стрелец енергията е променлива и можем да обещаваме повече, отколкото можем да изпълним. Няма да сме склонни да обръщаме достатъчно внимание на подробностите и да планираме добре времето и задачите си. Никога няма да забравя любимата ми леля (мир на душата й), родена под знака Стрелец, която винаги тичаше в последния момент да не изпусне влака или самолета, когато заминаваше на почивка. Дните са благоприятни за дейности, при които трябва да се действа и да се взимат решения бързо. Добри дни за: спортни състезания, реклама, придобиване на знания и изучаване на чужди езици, разрешаване на юридически спорове, приемане на закони, контакти със задгранични партньори и т.н.

На 8 септември Луната в Стрелец е с по-благотворно влияние за родените през първата декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей, а на 9 септември – за родените вече през втората декада. За Овните през тези два дни хармоничните аспекти на Луната с рожденото Слънце носи възможности за успешни преговори със задгранични партньори, за пътувания, за успех в изпити и конкурси, за решаване на юридически въпроси и т.н. Лъвовете са на романтична вълна и ще дават сърце и душа за любимия човек. Не пропускайте да пуснете фиш за тотото или да си купите билет от лотарията. Някои от вас ще бъдат изненадани приятно с печалби, дори и от труда си. Везните могат да усетят силно желание „да си го кажат“ най-сетне. Винаги се стремите към хармония в обкръжението, но е настъпил момента да изразите и своето мнение. Много активни дни за общуване с роднини, за пътувания, търговски сделки, за придобиване на нови знания и умения, за писане и оформяне на документация. Водолеите могат да разчитат на много ценна и навременна подкрепа от приятел или човек с повече авторитет в обществото. Хората с личен бизнес могат да получат и добри приходи. Ще бъдете много активни и ще се ценят нестандартните ви предложения и глобален поглед върху нещата. В следобедните часове на 8 септември се активират доста предизвикателни аспекти между планетите, които ще бъдат активни и на 9-ти. Луната образува на 8-ми неблагоприятен аспект първо с Нептун в Риби, късно вечерта съвпада със Сатурн в Стрелец. А в 14:49 часа на 9 септември е във фаза Първа четвърт. 8 септември е по-неблагоприятен ден предимно за родените през първа декада, а 9 септември за родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа и втора декада.

Звездите създават предпоставка от вечерните часове на 8 и на 9 септември през деня за повече напрежение в отношенията с околните, за неприятности с контролни органи и висшестоящи лица, за интриги и задкулисни действия, а в здравословен план за възпалителни процеси и високи температури, кръвоизливи, мозъчни и сърдечни кризи, алергични прояви и интоксикации. Съвпадът на Луната с Марс в Стрелец и образуваната таоквадратура със Слънцето в Дева и Нептун в Риби на 9 септември повишава много напрежението и в мунданен план. Във вечерните часове Луната прави неблагоприятен аспект и с ретроградния Меркурий. Планетите създават опасност за тежки аварии, експлозии, инциденти от различно естество, терористични нападения, проблеми с емигранти по границите или от религиозно естество, опити за сваляне на политици и други хора с власт (както и за премахването им), политически скандали свързани с големи финансови злоупотреби или на сексуална основа, не на последно място и за природни катаклизми. Дните между 8 и 16 септември са много натоварени енергийно и мерките за сигурност трябва да бъдат засилени. Особено внимателни трябва да бъдат работещите във военни заводи и складове с избухливи/запалими вещества, в мините и на строежите. Избягвайте посещения на многолюдни места и пътувания на 9, 11 и 16 септември. Уязвими държави са САЩ, Турция, Австралия, Афганистан, Гърция, Сърбия, Дания, Индонезия, Ирак, Италия, Куба, Мексико, Чили, Нова Зеландия, Норвегия, Холандия и Япония. За България тези дни също няма да са спокойни, предвид предстоящите президентски избори и борбата за власт, а тя може да бъде жестока. Освен това, около избори винаги се активират стачки и протести, за което сега „помага“ и ретроградното движение на Меркурий в Дева. Добрата новина е, че „големият благодетел“ Юпитер преминава на 9 септември в знака Везни и поне той вече ще отпадне от неблагоприятните аспекти, които от една година насам образуваше със Сатурн и Нептун. Но, ако Юпитер в Дева досега се опитваше да сложи ред в хаоса, то Юпитер във Везни ще раздава справедливост в рамките на една година.

На 10 септември в часовете между 03:51 и 15:55 Луната в Стрелец отново е „без курс“ и се подготвя за промяна на знака. В 15:56 часа тя преминава в земния знак Козирог. В този знак тя ще ни подтиква към много по-сериозно отношение, към повече отговорност. Ще бъдем по-практични и предпазливи в преценките и решенията си. Някои хора може да са по-сковани емоционално и външно сдържани, а други да са предразположени към депресивни състояния и неудовлетворени от нечие отношение или от живота като цяло. Сатурн, като управител на този знак, изисква труд, постоянство и честност. Хора, които не са готови да поемат отговорности, не подхождат почтено или са непостоянни в чувствата и желанията си не могат да разчитат на успехи, на хармония в обкръжаващата ги среда и на спокойствие през следващите два дни. Във вечерните часове на 10 септември Луната в Козирог ще влияе по-положително на родените през първа декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Луната сключва неблагоприятен аспект с вече преминалия в знака Везни Юпитер и изисква сдържаност на емоциите и в действията за родените под знаците и особено през първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а също и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. При първите четири знака влиянието е по-силно и трябва да внимават да не прекаляват и рискуват, да спазват правила и закони, за да избегнат проблеми с властта.

На 8, 9 и 10 септември не се препоръчват операции на черен дроб, жлъчка, дискова херния, смяна на бедрени стави. Кръвопреливанията и кръвопусканията също не са препоръчителни. Белтъчините през тези дни ще се усвояват добре от организма. Ограничете приема на алкохол, горещи и пикантни храни, мазнините. Храната трябва да бъде богата на калий и натрий. На 10 септември след 15:56 часа, когато Луната ще бъде вече в знака Козирог, ще се усвоява добре солта. Храната трябва да бъде по-богата на калций и магнезий, пийте повече течности. Уязвими са зъбите, кожата, костите, косата.

Времето – през следващите дни очаквам повишаване на дневните температури и по-разкъсана облачност. Краткотрайни валежи може да има на 9 септември в следобедните и вечерни часове, особено в планинските райони. Не са изключени и гръмотевични бури. В хороскопа на лунна фаза Първа четвърт има индикации за резки промени във времето в дните между 9 и 16 септември, но при огнени знаци на върха на 1 и 4 домове в хороскопа очаквам по-топло като цяло време.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)