hs-1999-20-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 8, 9, 10 и 11 септември

08 септември 2015

На 8 септември Луната транзитира през последните 10 градуса на знака Рак, т.е. през трета декада на знака и е в неблагоприятен аспект с Уран в Овен. Този аспект носи изненади – за някои положителни, за други стресиращи и неприятни. Въздействието му е неблагоприятно предимно за родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни, Козирог, Телец, Дева, Скорпион и Риби. Бъдете предпазливи за неприятности, кавги и инциденти. Съществува опасност за хранителни и алкохолни интоксикации, както и за инциденти във вода – Луната управлява течностите и храненето. Когато Луната е в Рак ставаме много по-чувствителни и уязвими към емоционални наранявания, но и много по-интуитивни, за да можем да избягваме хора, които биха ни наранили. На приятни изненади и положителни емоции могат да се надяват родените най-вече през третата декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Хармоничният аспект на Луната към вашите Слънца ви зарежда с енергия и настроение за деня. Ще успявате с лекота да се справяте със задачите си в ежедневието и да подържате хармонични отношения с хората. В общественото пространство на дневен ред са предимно въпроси, свързани със социалната политика, за подрастващото поколение, храненето на населението, храните, алкохола и горивата, националната сигурност на страната и вътрешната политика.

На 9 септември в часовете между 04:28 и 05:36 българско време Луната в Рак е „без курс“, а в 05:37 часа навлиза в огнения зодиакален знак Лъв. През следващите 2 – 3 дни се повишава стремежа ни към лидерство, към постижения, блясък, лукс, романтични срещи, спорт, игри и всякакви забавления. Ставаме по-открити, ентусиазирани, щедри, общителни и директни. Денят е благоприятен като цяло за родените през първата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. При Овните основен акцент са забавленията, любовта, спорта, бизнеса или децата в семейството. Близнаците ги очакват приятни контакти, успешни договаряния или пътувания, покупко-продажби и т.н. Везните могат да разчитат на подкрепа от страна на приятел във важен за тях момент, да се появят нови цели и желания, които да бъдат в основата на успехи в някакво бъдещо начинание. Звездите не са така благосклонни към родените през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Рак, Дева, Козирог и Риби. Това не означава, че денят ще ви се стори „черен“. В такива дни просто не бива да се натоварвате и стремите на всяка цена към постигане на набелязаното, защото може да се очакват спънки от страна на околните. За първите четири знака денят е много по-динамичен и могат да срещнат по-преки конфронтации или затруднения през деня, докато представителите на останалите четири знака ще трябва да се адаптират към някои условия и независещи от тях обстоятелства.

На 8 септември не се препоръчват операции на стомаха, хранопровода, задстомашната жлеза, жлъчката, черния дроб и млечните жлези. Дните са благоприятни за регулиране обмяната на веществата, за лечение и профилактика на заболявания на храносмилателната система, за зачеване. Препоръчително е да се ограничат мазнините, месото, захарта, алкохола и нишестените храни. Рибата и всякакви други морски дарове, въглехидрати, плодове и зеленчуци ще се приемат добре от организма. На 9, 10 и 11 септември не се препоръчват операции на сърцето, диафрагмата, артериите и вените, мозъчната кора. Храната е желателно да бъде богата на белтъчини, магнезий, витамини С и Е. Месото ще се приема добре от организма. Избягвайте мазнини и храни, съдържащи нишесте и захар.

На 10 септември Луната в Лъв е в съвпад с Венера, която от 9-ти вече е в директен ход, както и в хармоничен аспект с Меркурий във Везни. Денят е благоприятен за родените през втората декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец – за договаряния, за обществени контакти и срещи с роднини/приятели, за обучение, писане и уреждане на документация, за покупка на битова или офис техника и апаратура, на луксозен автомобил или телефон. Ще контактувате с лекота и ще бъдете приемани добре от хората. А вечерта ще ви поднесе приятни интимни изненади. Ще бъдете по-концентрирани и разумни в действията си. При родените през втората декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Рак, Дева, Козирог и Риби Луната в Лъв е в дисхармоничен аспект към рожденото им Слънце. Поради това не може да очаквате сериозни или лесни постижения и спокойствие на този ден. Но пък някои от вас са устроени така – да живеят и работят под напрежение и то доста добре. Важното е да не предприемате неразумен риск и в някои случаи да бъдете по-отстъпчиви. Във вечерните часове Луната е в съвпад с Марс в Лъв. Ограничете алкохола, тъй като са възможни кавги, някои от които могат да приключат с раздели и още по-лошо – с битови драми. Внимавайте също за пожари и експлозии. В здравословен план е уязвима сърдечната и мозъчна дейност.

На 11 септември Луната в Лъв прави предизвикателен аспект със Сатурн, който е в последния градус на знака Скорпион. В часовете между 16:03 и 16:55 българско време Луната е „без курс“ и в 16:56 тя преминава в земния знак Дева. Денят е по-дисхармоничен предимно за родените през третата декада на Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Рак, Дева, Козирог и Риби. Аспектът квадратура между Луната и Сатурн може да ви натовари повече с работа и ангажименти, да ви създаде трудности на работното място, в отношенията с висшестоящи или с възрастни роднини. Може да се активират проверки от страна на различни контролни органи, както и да срещате трудности при работа с държавни институции. В здравословен план са уязвими хората с бъбречни или с жлъчно – каменни болести, със сърдечно – съдови заболявания. По-чувствителните хора са склонни към депресивно състояние, да се почувстват недостатъчно обичани и самотни.

11 септември е по-хармоничен ден като цяло за родените през третата декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. С преминаването на Луната в знака Дева след 16:56 часа вечерните и нощни часове са неблагоприятни вече за родените през първата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Овен, Лъв, Везни и Водолей, поради оформящия се дисхармоничен аспект на Луната и Нептун в Риби. Склонни сте към лековерие и от там към измами от страна на другите. Възможни са както лични разочарования, така и по-крупни кражби, тайни далавери и т.н. в нощните часове, за което властите е добре да вземат превантивни мерки. На 11-ти през нощта и на 12-ти септември звездите създават предпоставка за активиране на по-сериозни етнически конфликти или проблеми с бежанците в мунданен план. Не прекалявайте с алкохола, не приемайте силни лекарствени средства или опиати, защото могат да предизвикат неадекватни или дори коматозни състояния.

Времето – на 8 септември Луната в Рак и предизвикателния й аспект с Уран създава предпоставка за по-краткотрайни валежи и усилване на вятъра предимно в западните части на страната. След което можем да се насладим, надявам се, на два топли и приятен септемврийски дни – на 9-ти и 10-ти. В нощните часове на 10-ти срещу 11 септември може да има валежи с гръмотевични бури предимно в западните и в планинските райони. Възможна е появата и на мъгла в ранните сутрешни часове на 11-ти нови валежи през нощта срещу 12-ти и на самия 12 септември.

Желая ви приятни и успешни дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)