hs-2014-18-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 9 и 10 април 2016

09 април 2016

На 9 април Луната е в Телец, растяща, но вече транзитира през втората и трета декада на знака. Влиянието й се измества в положителен аспект за родените през втората и трета декада на Рак, Дева, Козирог, Риби и на някои от представителите на знака Телец в зависимост от разположението и аспектите на Слънцето в личния хороскоп. През първата половина на деня Луната в Телец образува голям земен тригон (ъгъл от 120 градуса между планети) с Юпитер в Дева и с Плутон в Козирог. Това е изключително благоприятно разположение на планетите, което трябва да използвате конструктивно и градивно по отношение осъществяването на мащабни и дългосрочни цели.

Звездите на 9 април може да предоставят напрежение и затруднения при осъществяването на целите пред родените през втората и трета декада на знаците Лъв, Скорпион, Водолей, Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Желателно е да планирате добре дейностите, да избягвате конфликти и натоварване, тъй като на този ден вие сте по-уязвими. Луната в Телец подтиква хората към постоянство, което не е лошо по принцип. Но когато нещата не са във вашите ръце и сте зависими от други хора, тогава се опитайте да бъдете гъвкави. Присъщото твърдоглавие на знака може да ви навлече неприятности, ако го проявите. Много добър ден за законотворците, за намиране на решения по наболели въпроси в здравеопазването, земеделието, банковия сектор, финансирането от фирми в големия международен бизнес, но само до 12:49 часа. От 12:49 часа българско време на 9 април до 08:59 на 10 април Луната е „без курс“. В този интервал от време тя не образува главни аспекти с останалите планети, затова не е благоприятно взимането на важни и дългосрочни решения, за нови начинания и рисковани действия в този интервал, тъй като нямат шанс за развитие и успех. След 12:49 часа вършете рутинна и довършителна работа.

На 10 април в 09:00 часа Луната преминава в знака Близнаци. Активират се пътуванията и контактите, обмяната на информация, взаимоотношенията с близки и роднини. В такива дни мислим по-логично и реагираме по-бързо, общуваме по-активно и сме по-адаптивни. Луната на този ден е в опозиция с Марс в Стрелец и в квадратура с Нептун, което бележи деня като по-опасен в световен аспект. В допълнение и Слънцето в Овен е в точен съвпад на този ден с Уран. Опасността от аварии и инциденти със самолети, от природни катаклизми, от бомбени експлозии, от отвличания, стачки и безредици, инциденти в училища или между ученици е сериозно повишена. По-уязвими държави са Гърция, България, Германия, Дания, Ирак, Ирландия, Канада, Нова Зеландия, Полша, Румъния, САЩ, Сирия, Украйна, Франция, Чили и т.н. В личен план денят се очертава по-натоварен и напрегнат за родените под знаците и предимно през първата декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Не вярвайте на всичко, което чуете и се пазете от интриги и конфликти с висшестоящи лица и контролни органи. В такива дни хората са склонни да говорят повече от необходимото, но е добре да се съобразявате какво и на кого говорите, за да не си навличате неприятности. Внимавайте за загуба на документи, пътнически багаж, билети, ключове и шофирайте по-предпазливо в неделния ден по пътищата. В здравословен аспект са уязвими нервната система, белите дробове и бронхите за простуди. Обличайте се добре, защото времето е променливо.

Времето – в съботния ден, въпреки лекото понижение на температурите, звездите са по-обещаващи по отношение на времето. Дори и да има разкъсана облачност или превалявания, като цяло хармоничните планетни аспекти очертават една по-стабилна картина от тази в неделния ден. В неделя може да има на места както усилване на вятъра, така и гръмотевични бури. А може да бъдем изненадани и от градушка. Затова не правете сериозни планове за рисковани планински маршрути в неделния ден.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)