hs-2005-15-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 9 и 10 март 2017

09 март 2017

На 9 и 10 март Луната продължава транзита си през огнения знак Лъв. Когато Луната е в този знак се повишава желанието ни да се откроим от останалите, да сме в центъра на вниманието и да заемаме челните места във всичко. Все пак Лъвът е царят на животните и на него се пада правото да бъде по-….по-….най. Настроението е приповдигнато, по-щедри и честолюбиви сме, творчески настроени и директни в общуването. Дните са благоприятни за организиране на купони, банкети, тържества, игри на късмета, спортни игри и състезания, бизнес сделки, интимни срещи, занимания с деца и творческа работа; за посещения на музеи, изложби, театър, кино, цирк и т.н.

На 9 март Луната в Лъв образува хармоничен аспект с ретроградната Венера в Овен. Тези положителни аспекти ще оказват положително влияние на интимните и бизнес взаимоотношения, в дипломацията, при разрешаване на съдебни спорове, в търговски сделки и във финансовите дела за родените под знаците и предимно през първата и втора декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Ще бъдете харесвани и оценени, ще получавате добри приходи и печалби. Любимите ви хора също ще ви обсипват с топлота и обич. Луната в Лъв на този ден може да направи по-променливи емоциите на родените под знаците и най-вече през първа и втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на Рак, Дева, Козирог и Риби от тези две декади. Предпазвайте се от прекалено честолюбие, емоционални изблици и драматизиране. Колкото по-добронамерени сте, толкова по-леко ще премине деня ви и ще бъде по-ползотворен за вас. Не се претоварвайте физически и психически. Уязвимо е сърцето.

10 март сам по себе си е един невероятен ден. Луната в Лъв образува голям огнен тригон, включващ Сатурн в Стрелец и Уран в Овен. Освен това прави хармоничен аспект и с Юпитер във Везни. Чудесен ден за науката, технологиите, бизнеса, политиката, съдебната система, организационните дейности, астрономията и астрологията. Благоприятен ден за взимане на важни за бъдещето решения, за обучение, за провеждане на срещи с приятели и съмишленици, за приемане и гласуване на правилници и закони, за провеждане на конкурси и награждавания. На неочаквано положително развитие в делата, на нови предложения, на лесни успехи и изяви могат да се радват родените под знаците и предимно през третата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. И все пак, не забравяйте, че Венера е ретроградна, а това не е благоприятно за стартиране на нови проекти, бизнес или интимни взаимоотношения. Периодът е добър за корекции. Звездите на този ден могат да внесат малко повече емоции и затруднения в ежедневието на родените през третата декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. В часовете от 19:05 българско време на 10 март до 00:07 часа на 11 март Луната е „без курс“. В този интервал от часове бъдете на сигурно и безопасно място.

На 10 март Марс преминава в земния знак Телец и ще транзитира през него до 21 април. Марс в Телец не е така буен и импулсивен както в знака Овен. Той е търпелив, постоянен, издръжлив, практичен и лоялен. Но не бива да се дърпа бика за рогата, защото един „разярен бик“ може да бъде доста опасен. Такива са и Телците, когато бъдат разигравани, наранявани и неоценени. Този земен Марс ще бъде в синхрон със слънчевите знаци на Рак, Дева, Козирог и Риби, на които ще носи повече възможности за победи и печалби. Но, винаги има едно „но“. Ако в рождения си хороскоп имате Слънце или Марс в знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, то победите няма да са така лесни, напротив. Ще се наложи да се въоръжите с търпение и толерантност към партньорите и опонентите, ако наистина искате крайната победа. Ще се появяват предизвикателства, които трябва да разрешавате. Възможни са конфликтни ситуации или инциденти, финансови проблеми, загуба на позиции, грижи за близки хора и т.н. В коя сфера точно ще се прояви марсовата енергия зависи от това къде попада акцента на Марс в рождения хороскоп.

На 9 и 10 март не се препоръчват операции на сърцето, артериите и вените, диафрагмата, мозъчната кора. Не натоварвайте тези дни сърцето с емоции и физическа натоварване, както и гърба с тежести. Храната е желателно да бъде богата на белтъчини, магнезиев сулфат и фосфат, витамини С и Е. Месото ще се приема добре от организма. Избягвайте твърде мазнините и храни с високо съдържание на нишесте и захар.

Времето – през следващите два дни очаквам постепенно повишение на дневните температури и разкъсване на облачността. В някои райони може да бъде и слънчево.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)