hs-2007-16-e-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 9 и 10 юни 2016

09 юни 2016

На 9 юни Луната продължава своя транзит през огнения знак Лъв, растяща. През първата половина на деня тя образува хармоничен аспект със Сатурн в Стрелец, който благоприятства работата и изграждането на авторитет, държавните дела и взимането на дългосрочни решения. През втората половина на деня се активира хармоничен аспект на Луната със Слънцето и Венера в Близнаци. Те от своя страна ще оказват по-благотворно влияние върху интимните и делови отношения, а също и върху финансите. Денят е най-благоприятен за родените под знаците и предимно през втората декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Ще бъдете по-задълбочени, концентрирани и отговорни. Усетът ви за хармония и красота ще ви помага да намирате баланс, да постигате успехи и намирате компромисни решения. А щедростта ви ще отвори неочаквани врати пред вас. Космичните енергии на 9 юни са по-дисхармонични за родените под знаците и предимно през втората декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. Бъдете нащрек за „подводни камъни“ и не се претоварвайте физически или емоционално. Делата при вас може да вървят по-трудно, а не са изключени и борби за власт, които да разклатят по някакъв начин авторитета ви.

На 10 юни в сутрешните часове Луната все още е в хармоничен аспект с Уран в Овен, което ще ни изпълва с енергия и нови идеи, но се активират дисхармонични аспекти – с Меркурий в Телец и с ретроградния Марс в Скорпион. Оформя се мощна таоквадратура, която е неблагоприятна както за комуникациите и договорните отношения, така и за взимането на важни решения. Денят може да предостави някои невралгични ситуации и затруднения пред родените под знаците и най-вече през третата декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. Възможни са конфликти, проблем с документация и информация. Бъдете особено внимателни зад волана и с останалите участници в движението по пътищата. В световен план са възможни тежки транспортни инциденти (включително и по време на рали) или инциденти в училища / с ученици, по време на концерти или спортни състезания. По-благоприятен и ползотворен се очертава денят за родените под знаците и най-вече през третата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. От 10:13 до 16:46 часа Луната е „без курс“ и този интервал от часове са неефективни за важни дейности, за делови срещи и взимане на дългосрочни решения, за нови начинания и рисковани действия. Вършете предимно рутинни, добре познати ви дейности. В 16:47 часа тя преминава в земния знак Дева и на дневен ред ще дойдат по-практични дейности и желание за взаимопомощ, внасяне на малко ред и чистота в и около нас. Вечерта не прекалявайте с тежки храни.

На 9 и 10 юни не се препоръчват операции на сърцето, артериите, вените, мозъка, диафрагмата. Не натоварвайте прекалено сърцето физически и с емоционални преживявания, а гърба – с тежести. Храната е желателно да бъде богата на белтъчини, магнезиев сулфат и фосфат, витамини С и Е. Крехкото месо ще се приема добре от организма. Избягвайте мазнини и храни, съдържащи нишесте и захар.

Времето – на 9 юни очаквам времето да бъде в повечето райони слънчево и само на места – разкъсана облачност. Опозицията Меркурий/Марс създава предпоставка за по-силен вятър в някои райони. На 10 юни таоквадратурата на Луната в Лъв с Меркурий и Марс може да увеличи облачността и да паднат краткотрайни валежи в часовете около обяд, около 19 и около полунощ на 10 срещу 11 юни. Не са изключени и гръмотевични бури.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)