Хороскоп

Вашият хороскоп за 9 и 10 януари 2018

09 януари 2018

На 9 януари в 00:25 часа българско време Луната е в знака Везни и е във фаза Последна четвърт. От астрологична гледна точка при точните фази на Луната тя е в неблагоприятен аспект със Слънцето и в такива дни възниква конфликт между емоциите (Луната), нашата индивидуалност и его (Слънцето). Двете светила имат и силно влияние върху здравето ни. Затова в такива дни някои хора са по-напрегнати емоционално, склонни към избухливост, изразяват чувствата и емоциите си по-остро или реагират по-неадекватно. Трудно постигат целите си, срещат повече пречки, преживяват конфликти с околните или са склонни да рискуват необмислено. На 9 януари Луната във Везни е с по-позитивно влияние за родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Както на самия ден, така и през някои от следващите 7 дни (11, 13, 15 и 16 януари), повече трудности ще срещат в ежедневието си родените през втора и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Бъдете по-търпеливи и въздържани в поведението, внимавайте за неприятности или инциденти. Денят е силно натоварен енергийно, тъй като и Слънцето съвпада с Венера и Плутон в Козирог, а през втората половина на деня Луната образува тежък аспект и с Уран в Овен. Звездите създават предпоставка за финансови затруднения или проблеми в отношенията с партньори и опоненти, за трусове в политиката и в отношенията между държави, за инциденти, протести или прояви на насилие, токови удари и проблеми със средствата за комуникация, а не на последно място и за природни катаклизми. Да се избягват пътувания на дълъг път, работа с електричество, посещения на многолюдни места. Денят е неблагоприятен и за дипломатическите отношения, за големи капиталовложения и договаряния по реализацията на бъдещи финансови проекти. По-уязвими държави са Аржентина, Великобритания, Турция, Македония, Германия, Египет, Израел, Индия, Индонезия, Ирак, Словакия, Холандия и т.н. От 18:12 до 22:05 часа Луната е „без курс“, а в 22:06 часа тя преминава в знака Скорпион.

Луната в Скорпион на 10 януари повишава желанието за доминиране, засилва амбициите, желанията и изискванията ни към хората. Ставаме по-потайни, а някои хора и отмъстителни. Чувствата и мисленето ни са по-задълбочени, а преживяванията – много по-бурни. За да не се стига до крайности и твърде емоционални решения важно е всичко да се проверява и проучва добре, за да не се допускат сериозни грешки или конфликти. Добрата новина е, че Луната на този ден няма негативни аспекти с други планети. Тя е в хармоничен аспект със Сатурн в Козирог и дава възможност за постигане на добри резултати и уважение за хората, успяващи да използват най-положителните качества на Скорпиона – задълбоченост, интуиция, концентрация, издръжливост и устойчивост, чувствителност и самоконтрол, любов. На успехи могат да разчитат работещите в сферата на управлението и контрола, на държавната власт, на науката, психологията и т.н. Денят се очертава по-ползотворен за родените предимно през първа декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Луната в Скорпион е с по-неблагоприятно влияние за родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Възможно е желанията и критиката да са твърде силни, някои хора да бъдат невъздържани или доминиращи в поведението, да бъде провокирана ревност и крайни реакции в интимни или бизнес отношения. Бъдете по-умерени и сдържайте емоциите. Денят е благоприятен за разкриване на тайни и престъпления, за проучвания и изследвания, за уреждане на наследствени въпроси или банкови дела и т.н.

На 9 януари не се препоръчват операции на бъбреците, на околощитовидните и надбъбречните жлези, пикочния мехур, поясните прешлени, липосукция на бедрата, естетични корекции. Уязвими са кожата и бъбреците. Ограничете солта и захарта. На 10 януари не се препоръчват интервенции на дебелото черво, сфинктера, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, пиърсинг и татуировки. Уязвима е половата система. Избягвайте случайни полови контакти.

Времето – усилване на вятъра на 9 януари и като цяло по-облачни дни, с възможност и за валежи на 10-ти.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)