hs-2003-28-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 9, 10 и 11 декември 2015

09 декември 2015

На 9 декември Луната отново е в Скорпион, но от 08:39 часа до 00:25 часа на 10 декември тя е „без курс“, т.е. в този голям интервал от часове тя не образува мажорни аспекти с останалите планети. Тази позиция прави деня неефективен за важни дела – за нови начинания и започване на взаимоотношения, за подписване на договори и договаряния, защото няма да имат развитие, да бъдат изпълнени и да завършат успешно. Не се препоръчват рисковани действия, скъпи покупки и големи капиталовложения. По статистика по време на Луна „без курс“ сме с намалена концентрация и рискът от сериозни грешки и инциденти поради разсеяност е голям. В личен план енергията на Луната в Скорпион на 9 декември е с дисхармонично влияние за родените предимно през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Луната в Скорпион е в хармоничен аспект и съответно с по-положително влияние за родените под знаците и предимно през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби.

В мунданен план се повишава напрежението в горещите точки по света през следващите три дни. На 9 декември Луната в Скорпион „без курс“ създава опасност за тайни действия, прояви на насилие, аварии и инциденти с газопровод/спукване на тръби, пропадане в шахти, инциденти в родилни или операционни зали. Уязвими за грешки са работещите в мини, в метро, в атомна или електро централа, в здравеопазването и полицията. Вниманието за терористични нападения над държавни институции, храмове и срещу висшестоящи лица трябва да бъде повишено. Съвпадът на Луната със Сатурн на 10 декември създава опасност за инциденти в големи предприятия, на строежи, в планината, под земята и т. н.

На 10 декември в 00:26 часа Луната преминава в огнения знак Стрелец. На този ден Луната съвпада със Сатурн в Стрелец и заедно образуват предизвикателен аспект с Нептун в Риби. От една страна знакът Стрелец се слави със своята искреност, силна вяра, импулсивност и склонност към риск. От друга страна Сатурн „изисква“ да бъдем по-сериозни и отговорни, по-предпазливи, да не предприемаме твърде рисковани действия и да планираме добре ангажиментите си. В астрологията огънят и земята са несъвместими елементи. Така че, за по-авантюристичните натури ще бъде трудно да постигнат такъв баланс. Денят се очертава по-дисхармоничен в енергийно отношение за родените под знаците и предимно през първата и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първите две декади. Възможни са конфликти на работното място с колеги, шефове или с други висшестоящи лица и контролни органи. Стойте настрана от конфликти и интриги. Освен това може да се чувствате по-натоварени с работа и с повече отговорности в семейството. Пъдете по-предпазливи при работа със запалими и избухливи вещества или домакински уреди. В здравословен аспект при някои хора е възможна появата на главоболие, депресивни състояния и страхове, ставни болки, жлъчни колики при преяждане и т. н. Звездите на този ден са по-снизходителни към родените под знаците и предимно през първата и втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей.

На 11 декември в сутрешните часове Луната в Стрелец прави благоприятен аспект с Марс във Везни и с Уран в Овен. В 12:29 часа българско време е Новолуние в Стрелец. Появяват се нови възможности за успех, повече активност и печалби при родените през втората и трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Това важи и за следващите две седмици. Възползвайте се от всяко добро предложение. Денят е по-дисхармоничен предимно за родените през втората и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Все пак нека не забравяме, че Новолунието оказва влияние на много хора и денят не е особено благоприятен за прекалено физическо и психическо натоварване – енергията ни е в своя минимум. Благоприятен е за провеждане на лунната диета и изчистване на организма от натрупаните токсини. След 11 декември можете да стартирате нови дейности и проекти. Започнати нови дела и взаимоотношения при растяща Луна ще бъдат по-успешни и ще се развиват. Следващите две седмици са добро време за провеждане на лечение, но не и за оперативни интервенции, които могат да изчакат и да бъдат планирани за дните на следващите две седмици след Пълнолунието на 25 декември. От 18:06 часа на 11 декември до 08:46 часа на 12 декември Луната в Стрелец е „без курс“.

Времето – през следващите дни времето очаквам да се задържи облачно и мъгливо. В планинските райони може да вали сняг. На 11 декември вече може да има постепенно разкъсване на облачността и повишаване на дневните температури. Но затоплянето ще бъде временно. От 12 декември отново ще се понижат температурите.

Желая ви спокойна и уютна вечер! Успешни и ползотворни следващи дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)