hs-1998-21-b-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 9, 10, 11 и 12 януари 2016

09 януари 2016

На 9 и 10 януари Луната транзитира през земния знак Козирог, намаляваща и „невидима“ на 9 януари преди Новолуние. Склонни сме повече да обмисляме и по-малко да рискуваме. Целите и амбициите за власт и авторитет се повишават. Емоциите са по-сдържани, а енергията ни е намалена. Дните са благоприятни за научни изследвания, за геоложки проучвания, за строителни и ремонтни дейности, за поемане на отговорности и контакти с авторитетни и висшестоящи лица. Може да възникне необходимост да се погрижите за близък човек. На 9 и 10 януари не се препоръчват операции на костите и ставите, гръбначно – мозъчни интервенции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби. Храната ни трябва да бъде богата на калций и на витамини А и Е. Новолунието на 10 януари прави благоприятни двата дни за изчистване на организма от токсините с помощта на лунната диета.

9 януари е по-положителен ден за родените през първата и втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби, а 10 януари за родените вече през третата декада на знаците. 9 януари е неблагоприятен и твърде предизвикателен ден за родените през първата и втора декада, а 10 януари за представителите от третата декада на кардиналните знаци Овен, Рак, Везни, Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Може да ви липсва както енергия за справяне с ангажиментите, така и настроение. В такива дни хората изпитват емоционален дискомфорт, а не са изключени и сериозни конфликти. Във вечерните часове на 9 януари Луната съвпада с Плутон и може да се активират страхове, дълбоки преживявания и усещане за самота. При някои хора може да се повиши и желанието за психоемоционално или физическо насилие. Желателно е да не се предприемат важни действия, свързано с бъдещи проекти или взаимоотношения и да не се претоварвате прекалено физически и психически. Предпазвайте се от инциденти, избягвайте местата, където има големи групи хора, не предприемайте рисковани действия и най-вече в планината. Работещите в строителството и под земята да бъдат особено внимателни по време на работа.

На 10 януари в 03:30 часа българско време е Новолуние в знака Козирог. Двете светила съвпадат с Плутон и заедно образуват предизвикателен аспект с Уран в Овен. Това са доста тежки планетни аспекти и трудни за овладяване, най-вече в мунданен план. Те активират опасността за сериозно напрежение в света за природни бедствия – земетресение или активиране на вулкан, терористично нападение, протестни действия и прояви на насилие, посегателство над живота на важна фигура във властта, падане от власт на политик, тежък инцидент в мина или в метро, тежък транспортен инцидент, авария в АЕЦ, влошаване на времето и проблеми с тока или водата в някои населени места, криза в енергийния или във финансовия сектор и т.н. По-уязвими за терористични нападения са Германия, Великобритания, Турция, Белгия, Холандия, България и т.н. Втората половина на месец януари ще бъде труден за България и напрежението може сериозно да нарасне в обществото. Властите трябва както на 9 и 10 януари, така и до края на месеца, да бъдат в готовност за евентуални терористични атаки и да вземат всички мерки за сигурността в страната.

От 19:39 до 22:23 часа на 10 януари Луната е „без курс“, като в 22:24 часа преминава във въздушния знак Водолей, където ще бъде и на 11 и 12 януари. В първия работен ден на седмицата Луната е в по-неблагоприятен аспект за родените през първата и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от същите декади. На 12 януари тежестта се измества вече към родените през третата декада на посочените зодиакални знаци. В такива дни поемайте по-малко ангажименти и не се натоварвайте много. Взаимоотношенията също може да се разклатят, затова бъдете по-търпеливи с хората и избягвайте конфликтите. 11 януари е благоприятен ден за родените през първата и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец, а 12 януари – за родените през третата декада на същите знаци. На 11 януари хармоничният аспект на Луната с Венера и Сатурн в Стрелец ще подкрепя партньорските ви отношения и финансовите дела. Работата ще спори и ще ви удовлетворяват резултатите, от които ще бъдат доволни и шефовете ви.

От 03:09 часа на 12 януари до 01:53 часа на 13 януари Луната във Водолей е „без курс“, което прави вторника доста неефективен за важни дела и решения. Денят не е благоприятен за подписване на договори и важни лични, политически / управленски решения касаещи бъдещето. Денят е благоприятен единствено за рутинна работа. Внимавайте за грешки на работното място и извън него, тъй като концентрацията е по-намалена и се създава предпоставка за неприятности и инциденти.

Когато Луната е във Водолей са уязвими нервната система и кръвообращението. На 12 януари не се препоръчват оперативни интервенции на вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, апендикса, костите и ставите на глезените, сухожилията. Не натоварвайте прекалено очите и не стойте продължително време на крак.

Времето – очаквам времето постепенно да се заоблачава през следващите два, три дни, да се усили вятъра, да вали сняг в доста области, като тенденцията се запазва такава за почти цялата следваща седмица с малки изключения.

Пожелавам ви приятни почивни дни и успешно начало на новата седмица!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)