Валери Божинов и Биляна Дол

Вдигнаха ли тайна сватба Валери Божинов и Биляна Дол?!

29 декември 2019

Бившият футболен национал Валери Божинов и красивата му приятелка Биляна Дол са се обвързали официално на тайна церемония, твърдят светски издания у нас.

Медиите се позовават на снимка на двойката, на която на безименния пръст на сръбкинята ясно личи красива диамантена халка, по-всичко изглеждаща, че е венчална. Поне засега обаче тя предпочита да крие бижуто на светски събития и не го е афиширала и в профилите си в социалните мрежи.

Биляна Дол

„Откакто двамата се сдобриха и Биляна му прости, отношенията им преминаха на съвсем друго ниво. Ще кажа само, че Валери успя да си върне Дол, след като й направи неустоимо предложение“, разкри близък приятел на Валери пред „Галерия“.

Тук е моментът да припомним, че в началото на лятото Божинов и Биляна се разделиха с доста публични обвинения. Едва след няколко месеца обаче, те отново се събраха, макар и да не стана ясно как футболистът е успял да издейства прошка.

По всичко личи обаче, че очевидно едно от обещанията е за далеч по-сериозно развитие на отношенията им, което обяснява и въпросния годежен пръстен.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)