20200130-cobi-4

Вдовицата на Коби Брайънт с първи коментар след трагичната смърт на съпруга и дъщеря си

30 януари 2020

В  началото на тази седмица стана известно, че 41-годишният петкратен шампион от НБА и легендарният баскетболист Коби Брайънт загина трагично. Личният хеликоптер на спортиста катастрофира – заедно с Коби беше на борда 13-годишната му дъщеря Джиана, която също загина при катастрофата.
20200130-cobi-2
Почти всички реагираха на смъртта на баскетболиста: от спортни фенове до звезди и световни лидери. Мълчание пазеше само 37-годишната вдовица на Коби, Ванеса. Вчера тя най-накрая намери сили да коментира случилото се. Ванеса отвори достъп до предишния си затворен акаунт в Instagram, сложи  снимка на починалия си съпруг и дъщеря и публикува покъртителен пост, в който говори за болката си.


Дъщерите ми и аз искам да благодарим на милионите хора, които показаха подкрепа и любов през това ужасно за нас време. Благодаря ви за молитвите, сега наистина имаме нужда от тях. Ние сме напълно опустошени от внезапната загуба на своя любим съпруг и невероятен баща на нашите деца, както и на милата ми Джиана – любяща, грижовна и прекрасна дъщеря. Скърбим и със семействата, които също загубиха своите роднини и приятели в тази трагедия (в хеликоптера, освен Кобе и Джана, имаше още седем души. – Ред.).
20200130-cobi-post1
Няма достатъчно думи, които да опишат болката, която изпитваме в момента. Бяхме невероятно щастливи всички заедно. Искам Коби и Джиана да останат винаги с нас. Те бяха нашето щастие, отнети твърде рано. Не мога да си представя по-нататъшен живот без тях. Но ние продължаваме да се събуждаме всеки ден, защото Коби и малката Джиана ни осветяват пътя. Нашата любов към тях е неизмерима. Просто искам да ги прегърна, да ги целуна и благословя. Нека винаги са с нас!!!- написа Ванеса.


Вдовицата на знаменития баскетболист също помоли хората да спазват техните права на поверителност, докато свикнат с „новата реалност“. Ванеса също обяви създаването на фонд, който ще осигури финансова подкрепа на семейства, загубили близки в тази трагедия, и насърчи абонатите си да направят дарения.
20200130-cobi-3
Припомнете си, че причините за катастрофата на хеликоптера все още не са изяснени напълно: според предварителната версия, поради силна мъгла пилотът не забелязва хълма и се блъсна в него, след което започна пожар. Коби, заедно с дъщеря си, която също беше професионален баскетболист, летяха на състезание. С тях на борда бяха още няколко момичета от тима на Джиана и техните родители.
Коби Брайт е с Ванеса от 2001 г., и …вече имат три дъщери: 17-годишната Наталия Дайман, тригодишната Бианка и шестмесечната Капри.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)