5e_b0saro

Вдовицата на Хю Хефнър проговори за загубата

04 октомври 2017

Вдовицата на Хю Хефнър проговори публично за загубата на съпруга си. Бащата на Playboy почина на 91 години на 27 септември, а 31-годишната му вдовица Кристъл Харис заяви:

„Досега нямах сили да изразя благодарността си към всички хора за техните съболезнования. Моето сърце е разбито. И аз още не мога да повярвам“, започва нейното съобщение, разпространено до медиите.

В него Харис заявява, че Хефнър е погребан на мястото, на което е „искал да прекара вечността“. Тя изрази благодарността си към него за живота, който й e дал.

Вижте още: Погребаха Хю Хефнър до Мерилин Монро

„Той бе американски герой. Пионер. Добър човек, който отвори вратите на къщата си за света. Знам, че много ме обичаше. Аз също го обичах. Той промени живота ми и ми даде насоки. Безкрайно ще съм му благодарна за това, че бях с него.

Никога не е имало и никога няма да има друг Хю Хефнър. Благодаря на всички за съболезнованията, на хората, които оставиха писма на вратата. Ние ги виждаме и сме с вас“, написа тя, цитирана от tialoto.bg.

Вижте още: Хю Хефнър – човекът, чиято сексуална революция промени света

Хю Хефнър и Кристъл Харис започнаха да се срещат през 2009 г. и се ожениха в имението Playboy в края на 2012 г. на Нова година. По-късно в свое интервю той разказа, че всичките му приятели смятат, че бракът му с Кристъл е дар от Бог.

„Хората виждат в нас стереотипа – мъж на възраст и красиво момиче. Но те не ни познават“, казва той пред Us Weekly. – „Получих най-добрия подарък и искам така да продължа до края на живота си“.

Хефнър има четири деца – 64-годишната Кристи, 62-годишния Дейвид, 27-годишния Марстън и 26-годишния Купър.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)