„Вездесъщият“ или когато доброто кино не остава незабелязано

11 октомври 2017

Награда за най-добра мъжка роля на Велислав Павлов, за най-добра женска роля на Теодора Духовникова, за най-добър пълнометражен филм, както и наградата на критиката и на публиката на фестивала „Златна роза“ във Варна. Последното е прецедент. Да се появяват все по-добри нови български филми на големия екран обаче, слава Богу, започва да става тенденция. След Дзифт, Love.net и сега Вездесъщият, екипът на режисьора Илиян Джевелеков и Мирамар още веднъж доказа, че…за българското кино има надежда.

TON_4933

На премиерата на 10-ти октомври, зала 1 на НДК  побра над 2000 любопитни чифта очи да видят сами и за да усетят какво прави „Вездесъщият“ толкова специален. По реакциите след финалните надписи в залата и в коридорите, след това, останахме с впечатлението, че всеки е разбрал „нещо за себе си“, както сама сподели и актрисата Теодора Духовникова.

TON_4915

В лентата запомнящо се присъствие показват още младата актриса Весела Бабинова и Анастасия Лютова. Основни роли във филма имат още Михаил Мутафов, Тони Минасян, Ирмена Чичикова, Борис Луканов, Мария Славчева, Георги Стайков…

репортер: Калина Станева
оператор: Иван Цвятков
постпродукция: Деян Дяков
фотограф: Антон Хариев

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)