veneta21

Венета Райкова пред развод?

18 февруари 2016

Бракоразводно дело очаква една от най-популярните светски двойки – Венета Райкова и Тихомир Георгиев, които, оказва се, не случайно изчезнаха от медийното полезрение в последно време, твърди столичен всекидневник.

Съпрузите били взели окончателното решение да сложат край на връзката помежду си, Най-прясното доказателство за краха в отношенията на Венета и Тишо била раздялата им на Свети Валентин. Навръх празника на любовта блондинката е прекара Деня на влюбените с приятелката си Людмила Филипова, твърди изданието.

Самата ТВ водеща обаче побърза да опровергае тези твърдения. Тя е категорична, че с Тишо са успели да преодолеят кризата в брака си, която бе на път да ги раздели само две години, след като се ожениха през 2005 г. Тогава инициативата за раздялата бе именно негова, но той бързо преосмисли решението си и оттегли молбата си от съда.

„Няма смисъл да говоря по темата. Не се разделяме, нямаме и такова намерение. Вече имаме и дете и предпочитам да се съсредоточа върху неговото отглеждане, отколкото да се занимавам с опровержения. А с Людмила действително бяхме заедно, но не на 14 февруари, а предишната вечер, когато публикувах и снимката ни във Facebook. С нея сме близки от 10 години, нормално е да се виждаме от време на време“, коментира Венета. За финал тя добави и, че съвсем скоро ще изненада почитателите си с нов проект, след като известно време бе в творчески отпуск. Какъв е той обаче, ще стане ясно на 8 март.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)