Снимка: bTV

Венета Райкова: През 2016 година бях в ада, едва оцелях психически

21 септември 2017

Популярната ТВ водеща Венета Райкова дебютира ударно в новата си роля начело на светското шоу „Папараци“, но безспорно по-интригуващата част бяха разкритията й за изминалата 2016 година. По думите й, тя е била „най-трудната и черна в живота й“. Журналистката посочва като причина финансовите проблеми, пред които е била изправена, довели до сериозен психически срив, от който оцеляла единствено благодарение на най-близките си хора.

„Всеки един от нас може да падне на дъното, но трябва да намерим сили да станем и да продължим, защото животът продължава. Преди три години реших да направя коренна промяна в живота си – прецених, че не съм щастлива и доволна от това, което се случва с мен. 2016 година обаче се оказа най-тежката и черна в живота ми. Тогава аз и моите колеги от една телевизия загубихме парите си и останахме на улицата без работа.

Венета Райкова с любимия си Тишо.

Венета Райкова с любимия си Тишо.

За разлика от други хора, никога не съм имала спонсори, богати любовници или богати родители. И така годината започна за със загубата на 48 000 лева. За мен това е голяма сума и това ме доведе до пълен срив. Започна да ми се вие свят, целият кошмар ме срина психически. Благодарна съм, че имах семейството и близките си хора до мен в този период. Заради тях оцелях в целия този ад“, разкрива Венета.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)