"PUNK: Chaos To Couture" Costume Institute Gala

Вера Уанг: „Не се страхувайте от трудни решения!“

25 юни 2015

Известната дизайнерка Vera Wang публикува статия за последния брой на NY Magazine, с която  препоръчва на  читателите да не се страхуват от трудни решения и труден житейски избор.

В материала Wаng спомена за спортната си кариера (дизайнерката е започнала да се занимава с кънки на седем годишна възраст):

„Фигурното пързаляне е много интензивен спорт. Давах най-доброто от себе си и упорито работих, но така и не успях да вляза в олимпийския отбор. Именно заради това реших да напусна спорта. По това време си мислех, че нищо друго не мога да постигна.

Но аз бях късметлийка – имах още един шанс, заинтригувах се от модната индустрия.”

hbz-designer-rider-vera-wang-2

По думите на дизайнераката, 17 години след започване на работа в известното списание Vogue, за пореден път, е трябвало да направи труден избор:

„Разбрах, че бъдещето ми никога няма да се промени, ако остана във Vogue. Аз не бях в списъка на потенциалнитеи удобни кандидати за поста на главен редактор (Вера Уанг ръководи модния отдел –б.р.), но аз чувствах, че в живота ми трябва да има нещо друго. Бях инвестирала над 15 години работа в това издание, но реших, че все пакси струва да напусна и да пробвам нещо друго.”

65-годишната Wаng, създава своя собствена марка за сватбени и вечерни рокли през 1990 г., като отново заявява, че всеки път подобни решения са много болезнени:

„Да напуснеш, да си отидеш понякога е невероятно трудно, но е необходимо. Нямаше да мога да се справя без уроците в спорта или опита във Vogue. Въпреки това, аз знаех, че по-хубавото ми предстои.

По мое мнение, не всичко в живота се измерва с видими резултати. В крайна сметка, пътят е най-важния, както и придобитите знания и опит. Не се страхувайте да се изправяте пред избор и да опитвате нещо ново.”

VeraBridesmaidDresses

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)