DPP_40730

Весела Нейнски + модна къща Princess = Принцеса на джаза

10 април 2015

„Принцеса на джаза“ e името на джаз рецитал,  съчетан с дефиле на красиви вечерни рокли. Събитието се проведе на 9-ти април в Рейнбоу Плаза. Това е авторски проект на Весела Нейски с участието на модна къща „Принцес“ и е голямото завръщане на чаровната изпълнителка на голямата джаз сцена. Биг бенд – Благоевград с ръководител Борис Янев придаваше допълнителна тежест и изисканост на събитието.
DPP_40804

Весела Нейнски бе повече от блестяща. Тя смени няколко рокли, ушити специално за нея от дизайнерките Соня Атанасова и Силвана Данаилова. Освен с перфектна визия, гранд-дамата на българския джаз впечатли гостите си и с изпълненията са. „Принцеса на джаза” бе посветена на вековния юбилей от рождението на Франк Синатра, чухме емблематични за репертоара му песни. Весела Нейнски представи The Girl from Ipanema, творби на Гершуин, Over the Rainbow, Besame Mucho… За нея много специално бе изпълнението на Misty – първата песен, която я запалила да пее джаз, когато преди години я чула в изпълнението на Сара Вон.

DPP_40959

По време на концерта, типично по Холивудски, куп известни модели показаха булчински и официални рокли на модна къща „Принцес“ Елена Кучкова, Теди Велинова, Петя Велкова, Зорница Линдарева, Галена Димова, Меги Николова, Ева Кикерезова, Ваня Кирова, Йордана Димитрова и още красавици представиха пролетно-лятната колекция на българския моден гигант.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)