Веси Бонева

Веси Бонева с микс от авторски фолклор и рап в най-новата си песен „Елате“

15 октомври 2017

Една от най-големите надежди на родната музикална сцена - Веси Бонева ще представи след броени дни най-новата си песен и видеоклипа към нея – „Елате“. Чаровната българска изпълнителка, чийто патриотизъм се усеща в почти всичките й проекти, и този път не изневерява на мотото си – парчето провокира съзнанието на всички, които са далеч от България, но я носят в сърцето си.

“Камъкът тежи на мястото си” и всеки е сред свои, когато е в родината си!„, споделя поп-звездата. С помощта на небезизвестния Светлин Къслев, тя призовава призовават всички българи, които живеят извън родината да се завърнат, тук, където ги чакат близки и приятели, семейство и дом.

Веси Бонева

За реализацията на песента талантливата Веси Бонева се довери на Александър Корабов – Bate Sa, чийто текст “удря” в сърцето, а музиката и аранжимента на най-новия проект на Star Light records са дело именно на Светлин Къслев. Гайдарът Стойо Стоев и китаристът Щреион Пилидов придават на звученето автентичности дълбочина. Прекрасната природа на България е уловена от опитното око на Павлин Иванов – Bashmotion във видеото към „Елате си”. Видео-премиерата на „Елате си” ще се състои на 16 октомври, понеделник, от 19:00 часа в клуб “Спутник”, зад парка „Заимов”.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)