Веселин Маринов

Веско Маринов ти пее на уше насред Средиземно море срещу 2500 лева

14 януари 2019

„Да се събудиш до мен“ – този рефрен на един от най-популярните шлагери на Веселин Маринов може да се окаже сбъдната мечта за доста дами, ако имат възможността да се разделят с минимум 2465 лева.

Разбира се, популярният роден изпълнител съвсем не е сменил професията, а предоставя на почитателите си възможността да го чуят на живо по време на… луксозен круиз по Средиземноморието. Той ще е гвоздеят в програмата на един от най-луксозните лайнери „Коста Диадема“ тази есен, навръх Деня на Независимостта – 22 септември, по идея на Българската круизна Асоциация.

лайнер кораб costa diadema

Корабът е собственост на компанията Costa Crociere и е с капацитет от близо 5000 пасажери и 1862 каюти. За горепосочената сума, всеки турист ще получи 8 нощувки по време на пътешествието - 7 на борда и една в тризвезден хотел в центъра на Рим, откъдето започва морската авантюра.

И тъй като говорим за българи, то организаторите имат претенции то да е най-патриотичното круизно събитие на 2019 година, като всяка вечер ще има шоу програми с българска тематика и акцент върху фолклорните изпълнители. Пък дали „виното ще е горчиво“, всеки сам може да прецени спрямо бюджета си…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)