DSC_0245

Ветейда за Балканската седмица на модата. Ден Трети – ВЪЗДУХ…

18 май 2016

След грандиозния старт на първото издание на  “Балканска седмица на модата”, преминал под знака на елемента Вода, продължен от сигурността и енергията на Земята, вече сме потопени и в ден Трети – ВЪЗДУХ.

DSC_0041

Първите две вечери от модното събитие, можем спокойно да заявим, че именно София е модната столица на Балканите. А последната вечер – подчинена на стихията Въздух определено затвърди това усещане.  Въздушните емоции превзеха участници и гости в модния спектакъл и ни отнесоха на едно наистина красиво и цветно пътешествие. Третият ден от това пъстро балканско пътешествие, посветен на елемента ВЪЗДУХ,  започна с впечатляващото шоу, последвано от ревю на модния бранд Амнезия, представена в България от Искра Стефанова, интересното представяне на младите надежди на българската мода от Националната Художествена Академия – Невена Йорданова и Мария-Виктория Петрова. 

DSC_0260

DSC_0280

DSC_0267

След креативните млади дизайнери, щафетата бе поета от модна къща „Ветейда” с дизайнер Весела Василева. Те представи шеметна колекция, която е вдъхновение за независимата, модерна жена, отдадена на динамиката и радостта от живота.

In LIFE TV – Генерален медиен партньор на събитието. 

Гледайте и  филма ни от Ден Трети! 
Вижте повече кадри на страницата ни във Facebook!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)