Патриция

Вечната война между половете в новата книга на Патриция Кирилова

19 юни 2018

В новата книга на Патриция Кирилова – “ О(У)чебник за мъже“, с много сатирични примери от действителността се формулират и 10-те мъжки заповеди, под формата на Уроци за мъже. Премиерата на „учебника“ е на 27 юни в СПА-хотел Драгалевци, съобщава ВИП Комюникейшън.

Авторката, която има зад гърба си 22-годишна кариера на журналист и пи ар, част е от изследователския екип „Руните говорят“, разработил нова методика и инструментариум за четене на древните български руни, вече представи част от темите в книгата на обсъждане в социалните мрежи. Те предизвикаха стотици коментари както от мъже, така и от жени, които истински се забавляват с четивото.

¨Изданието обещава много усмивки и интересни прозрения за отношенията между наследниците на Адам и Ева. Ще разберем кои са 10-те мъжки заповеди, знаят ли мъжете какво искат жените, идва ли новото Женско начало, защо предците ни преди хиляди години са почитали утробата и Богинята-майка и т.н. Премиерата съвпада с откриването на летния сезон в София край басейна на луксозния СПА-хотел Драгалевци в София. С много музика, шампанско и огнена заря ще се потопим в безкрайната учебна програма на силния пол.
Изненада за гостите ще бъде майсторската цигулка на българския Моцарт.

patricia1

Книгата „О(У)чебник за мъже“ на пръв поглед е забавно четиво, но в същото време задава революционно-еволюционни въпроси за хилядолетната война между двата пола, за която няма видима причина. Темата хиляди години е била табу заради религиозни канони и рамки. И до днес именно ралигиите възпитават в дискриминация между половете милиарди мъже и жени по света.

Това е втора книга на журналистката и PR Патриция Кирилова. Името на дебютната й книга „Да свалим маските“ стана нарицателно за различни обществени теми и дори залегна в предизборни кампании на политическите лидери през 2013-2014 г. – месеци след издаването й.

Като председател на сдружение за културно-историческо наследство Велика БОЛГАРИА (Ариа е името, което носим от предците ни, за да помним произхода ни Бо(л)Г и Ари – Народът на Бог) Патриция и екипът й учредиха награди Велик Българин, като първият носител стана родолюбецът и шампион Кубрат Пулев. Като управляващ съдружник на агенция за публични комуникации VIP Communication тя е съорганизатор на редица престижни събития за развитието на бизнеса, туризма, строителството както у нас, така и на Балканите.

Неотдавна екипът на VIP Communication спонсорира Ученическия парламент към гимназия „А.С.Попов“ за създаването на филма „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“ – по едноимената благотворителна кампания на пи ар агенцията.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)