Александра Раева - Алекс Раева

Вижте бременната Алекс Раева!

21 април 2019

Слуховете за бременността на Александра Раева упорито циркулираха в общественото пространство в последните месеци. От няколко дни обаче, те вече са абсолютна реалност, след като самата певица потвърди със снимка, че действително чака първото си дете.

Кадърът се появи в профила на колегата й Бурян Маслев в Instagram и на него 38-годишната изпълнителка е хванала с ръце корема си, от чиято големина можем да заключим, че е някъде около четвъртия-петия месец.

Алекс Раева - Александра Раева бременна

Така наследникът (или пък наследничката) се очаква да се появи на бял свят в края на лятото, а бившата беквокалистка в „Шоуто на Слави“ продължава да пази в пълна тайна кой е бащата.

Засега се знае само, че са заедно от около две години, но тя явно предпочита да го държи далеч от хорските очи, след като обвинява именно публичността и медиите за края на близо петгодишната си връзка си с DJ Дончо.

Както е известно, музикантът я изостави заради учителката си по гмуркане Ина Димитрова, в която безпаметно се влюби преди време. Според слуховете, двете с Алекс Раева „не били приятелки, но се разбирали“, до момента, в който се случил разривът.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)