Мис Плеймейт - Miss Playmate 2019 Михаела Тодорова

Вижте кой грабна короната на „Мис Плеймейт 2019″!

05 ноември 2019

24-годишната блондинка от Казанлък Михаела Тодорова е новата носителка на титлата „Мис Плеймейт“ за 2019 година. Тя пребори конкуренцията на още 12 едрогърдести колежки и се сдоби с ръчно изработена корона, автомобил и чек за 20 000 лева, връчени й от издателите на Playboy за България Любен Дилов-син и Христо Сираков.

Мис Плеймейт - Miss Playmate 2019 Михаела Тодорова

Михаела, която впечатлява с 350 кубика силиконов бюст, съвсем не страда от липса на самочувствие и твърди, че така или иначе е била без конкуренция в надпреварата.

„Имам всичко – гърди, тяло, сексапил, излъчване, перфектна съм във всяко отношение. Другите момичета имаха само по един компонент. Мога дори да говоря пред камера, отвсякъде съм по-добра“, коментира тя. За себе си казва, че възнамерява да се занимава със… земеделие, като дори се дава за пример, че и толкова секси хора могат да работят подобен труд и да не се срамуват.

Мис Плеймейт - Miss Playmate 2019 Михаела Тодорова

Парите пък грам не я вълнували. „Вечер често се улавям, че излизам и дори не се замислям имам ли достатъчно, за да се прибера“, казва тя. Честито на печелившите и Дай Боже, повече подобни мъдри слова от мъдри млади хора….

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)