Victoria-Beckham-Widescreen

Вижте писмото на Виктория Бекъм към 18-годишното й „аз“

08 септември 2016

Виктория Бекъм е преживявала много промени в стила си в разгара на славата си като част от хитовата група Spice Girls – къси дънкови панталони, екстеншъни за коса и шикозни рокли на Роберто Кавали. Сега тя е утвърден моден дизайнер с постоянни участия на Седмицата на модата в Ню Йорк и редовно краси корицата на Vogue.

Виктория ще се появи на корицата на британското издание на модната библия в октомврийския брой и в трогателно писмо до 18-годишното си „аз“, което ще бъде публикувано към фотосесията й, тя си дава съвети за проблемите с теглото, акнето и момчетата. „Зная, че ти е трудно точно в този момент. Ти не си най-красивата или най-слабата, или най-добре танцуващата в Колежа по театрални изкуства Laine. Никога не си се вписвала достатъчно добре, въпреки че учиш с наистина прекрасни момичета. Имаш грозно акне. Смяташ, че директорът те е оставил по-назад на спектакъла за края на учебната година, защото си твърде закръглена, за да излезеш отпред. (Може да е вярно, а може и да не е)”, пише в писмото си Виктория.

Колкото до съветите за мъжете, тя пише: „Научих много за футбола, най-вече правилото за засада“. Говорейки за връзката си с Дейвид Бекъм, Виктория разказва трогателно за първия път, когато среща бъдещия си съпруг: „И да, любовта от пръв поглед наистина съществува. Тя ще те връхлети в клуба на играчите на Манчестър Юнайтед, въпреки че ти ще се напиеш леко и точните подробности ще ти се губят“.

„Докато другите футболисти седят на бара, пиейки с приятелите си, ти ще видиш Дейвид да стои встрани със семейството си. (По това време той дори не е в първия отбор, ти си известната.) И той има толкова хубава усмивка“, продължава Виктория. „Ти също си близка със семейството си и ще си помислиш колко еднакво се чувствате. Той ще ти поиска телефонния номер. (Все още пази самолетния билет от Лондон за Манчестър, на който му го написа.)”

Дейвид и Виктория, заедно със синовете им Брукли, Ромео и Круз и дъщеря им Харпър Севън

Дейвид и Виктория, заедно със синовете им Бруклин, Ромео и Круз и дъщеря им Харпър Севън

Говорейки за драматичното си развитие в модата, Виктория пише: „Толкова ще се забавляваш с дрехите си – прилепнали гащеризони, бели вратовръзки, които стоят абсурдно, странни руси коси. Никога няма да ти хрумне, че изглеждаш смешно“. Бекъм дава да се разбере, че не съжалява за своя непрекъснато променящ се, експериментален стил. „Но те гледам отново и се усмихвам. Преминаването от една крайност в друга разнообразява живота ти. Харесва ми фактът, че ще се чувстваш свободна да изразяваш себе си“. „Със съзряването си ще се научиш да сменяш високите обувки с маратонки Stan Smith, късите рокли със свежи бели ризи и никога няма да бъдеш от онези хора, които просто се изхлузват от леглото“, пише Виктория.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)