Първият трансджендър модел на Victoria's Secret Валентина Сампайо

Вижте първия трансджендър модел на Victoria’s Secret!

10 август 2019

Светът не е това, което беше! Популярният моден бранд Victoria’s Secret, известен с невероятно сексапилните си модели (известните като „ангелите“) вече може да се похвали с първия си трансджендър модел.

Това е бразилката Валентина Сампайо, чийто латиноамерикански чар наскоро украси и корицата на Vogue. Сега тя стана част от новата фотосесия на VS Pink.

Първият трансджендър модел на Victoria's Secret Валентина Сампайо

И тъй като новината идва броени часове след официалното иявление на бранда, че слага край на ежегодното си модно шоу заради твърде нисък рейтинг, мнозина заподозряха наемането на Валентина като част от умишлена PR кампания за коригиране на негативния имидж, който марката има в последно време.

Преди около година маркетинговият директор на Victoria’s Secret сътвори обществен скандал, след като обяви, че по-пълните модели и трансджендърите не „съответстват на фантазиите, които VS се опитва да пресъздаде в шоуто си“.

Victoria's Secret ангели

Въпреки очевидно тънките сметки на компанията, Сампайо получи поздравления и подкрепа от мнозина свои колеги, в това число и сънародничката й Лаис Либейро, известна като един от легендарните ангели на Victoria’s Secret. своето шоу.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)