Бебето на Петя Дикова и Илиян Любомиров

Виж бебето на Петя Дикова и Илиян Любомиров!

15 май 2019

Малкият наследник на Илиян Любомиров и Петя Дикова се роди преди по-малко от месец, но писателят не издържа и пусна снимка на новородения си син в социалната мрежа. На нея той позира, гушнал малкия Александър, без да крие колко щастлив се чувства от този факт.

„Щастието е синът ти да заспи върху теб, да го гледаш как се усмихва насън и през цялото време да ти мирише на бебе“, написа Илиян, познат и под псевдонима Августин Господинов. Иначе Сашко, който е първо дете за двойката, се появи на 22 април с мерки от 55 сантиметра и 4,200 грама.

Илиян Любомиров и Петя Дикова

Любомиров сподели, че раждането на детето му е най-емоционалният момент в живота му и дори плакал по улиците, прегръщал непознати хора.

Илиян и Петя Дикова са заедно от година и половина. Те се запознават по време на негово участие в bTV, той й изпраща покана за приятелство, но дълго време нищо не се случва.

Когато Дикова решава да се види с него, на първата си среща пият чай, а на втората им среща той я води да варят ракия, разкрива Dir.Bg. Любомиров сподели, че тя е неговият идеал за красота.

Илиян Любомиров и бебето от Петя Дикова

Дикова обяви, че очаква първото си дете в ефира на своето предаване CoolT, докато интервюираше световноизвестния илюзионист Андрю Басо. Тогава той разкри, че тя очаква момче.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)