Алиса

Виж дебютния трейлър на „Алиса в огледалния свят“

13 ноември 2015

След огромния успех на „Алиса в страната на чудесата“ през 2010 година, щурите герои на Луис Карол се завръщат за следващото приключение на Алиса, Лудият шапкар, Белият заек, Чеширският котарак, всезнаещата гъсеница Абсолем, Червената и Бялата кралици и… Времето – получовек, получасовник.

Годините след приключенията си в Страната на чудесата Алиса (Миа Вашиковска) прекарва по море, следвайки примера на баща си. Завръщайки се в Лондон, тя намира магическо огледало и се завръща във фантастичния свят на своите приятели Белият заек (Майкъл Шийн), Абсолем (Алън Рикман), Чеширският котарак (Стивън Фрай) и Лудият шапкар (Джони Деп), който не е на себе си.

ATTLG_ALICE_BULGARIA

Шапкарят е загубил своето Величие и Бялата кралица Мирана (Ан Хатауей) изпраща Алиса в търсене на Хроносферата, метален глобус в палата на Великия часовник, който контролира времето. Връщайки се назад във времето, Алиса се натъква на приятели и врагове в различни етапи от живота им и се впуска в опасна надпревара с времето, за да спаси Шапкарят.

Изключвайки вече традиционно познатите ни любимци в каста, в актьорския състав личат още имената на Хелена Бонъм Картър в ролята на Червената кралица, Саша Барън Коен в персонажа на Времето и Рис Иванс като консервативния баща на Шапкарят – Заник Хайтоп. „Алиса в огледаният свят“ се очаква на екран от 27 май 2016 г.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)