Виж клип зад кадър на „Аладин“ на Гай Ричи, филмът чупи рекорди по приходи

01 юни 2019

„Аладин“ – анимацията, с която поколения от нас асоциират детството си, се завърна преди броени дни с нов екранен прочит – дело на популярния британски режисьор Гай Ричи. В лентата участват младите Мена Масуд като Аладин, Наоми Скот и безспорната звезда Уил Смит  в ролята на Духа от лампата.

В ново видео зад кадър, озаглавено „Чудо“, именно те разказват за магията на приказката, снимачния процес в невероятните декори и други любопитни моменти. Друг нов материал е и специален клип, показващ знаковата среща между красивата принцеса и уличния крадец.

Аладин

Там акцентът пада върху чудесата, които се крият извън книгите и стените на двореца и които са много чужди за Жасмин. Появата на Аладин обаче ще промени скучния й и еднообразен живот и ще го превърне в шеметно приключение.

За брилянтната визия на филма режисьорът Гай Ричи черпи вдъхновение от различни екзотични локации, приказките от сборника „Хиляда и една нощ“ и с идеята поредната филмова класика да се завърне в цялата си прелест.

Аладин

Доколко е успял, ще разберем скоро, но ако съдим по резултатите от дебютния уикенд, то отговорът е категорично ДА. При бюджет от 186 милиона, лентата регистрира над 200 само в дебютния си уикенд по света.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)