Сизър Милан

Виж кои печелят двойна покана за шоуто на Сизър Милан в София с In Life TV!

21 март 2017

Виктория Георгиева и Цвети Бунова от София и Тотьо Матев от Чирпан са големите печеливши в играта на In Life TV и Loud Concerts за шоуто на уникалния Сизър Милан в „Арена Армеец“ на 23 март. Те бяха избрани чрез жребий от всички участници, спазили условията – да харесате страниците на In Life и Loud Concerts във facebook и да споделите поста за играта в профила си в социалната мрежа.Тримата печелят по една двойна покана за спектакъла на „Говорещия с кучета“ и ще се насладят отблизо на изкуството на корифея в комуникация с четириногите по цял свят.

Сизър Милан

Турът на нашумелия с тв шоуто „Говорещия с кучета“ по Nat Geo People и National Geographic Channel корифей включва само 15 дати в 10 страни и България е една от тях, благодарение на Loud Concerts.

По време на ценните уроци и демонстрации в София, Сизър Милън ще ни научи: Как да постигнете по-добри и щастливи взаимоотношения с вашето куче! Да разберете каква роля играят инстинктите при формирането на поведението на човека и кучето. Да установите проблемите в поведението на кучето и как да ги разрешите. Как да разчитате езика на тялото на кучето, за да можете да предотвратявате и разрешавате проблемите в поведението.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)