Вино

Виж кой печели бутилка вино и покана за Балканския винен фестивал с In Life!

15 май 2018

Ясни са имената на победителите в играта, която ви дава възможност да се докоснете до едно от най-чаканите винени изложения не само у нас, но и на целия Балкански полуостров. На 19 и 20 май 2018 година в столичния Гранд Хотел София ще се състои поредното издание на Балканския винен фестивал, а част от него, благодарение на In Life TV  ще станат Деница Георгиева, Красимир Щаков и Ива Згурова – Шопова.

Те бяха избрани чрез жребий от всички участници, спазили условията – да харесат страницата на In Life във Facebook и да отговорят правилно на въпроса „За коя поредна година ще се състои Балканският винен фестивал“ като коментар под публикацията за играта във Facebook до 15 май. Верният отговор е – „Седма“.   Победителите печелят двойна покана за изложението за двата дни с възможност и за дегустация плюс бутилка марково вино като подарък от организаторите.

вино

През 2018 година България ще бъде представена от 55 от най-добрите си изби, като тази година ще има много нови участници. Свежи бели вина от Словения, румънски вина от Дунава, гръцки вина от остров Санторини, Пелопонес и Науса и остров Евия, турски вина от няколко от най-добрите изби, известни македонски и сръбски изби , вина от Черна Гора – очаква ви ИСТИНСКА БАЛКАНСКА ВИНЕНА и ГУРМЕ ФИЕСТА!

За всички, които искат да знаят повече за виното за собствено удоволствие, за професионалистите, работещи с вино или просто за тези, които искат да впечатлят партньора си, когато поръчват вино в ресторант – мястото на срещата е известно! Традиция е за Балканския винен фестивал да излиза с много силна съпътстваща програма. Тази година любителите на Балканското вино ще имат възможността да посетят и 5 майсторски класа, водени от международното жури.

вино

Информация за събитието и всички новини около него, може да намерите на сайта на BIWC: www.balkanswine.eu

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)