Патрисия Каас

Виж кой печели двойна покана за концерта на Патрисия Каас с In Life TV и БГ Саунд Стейдж!

27 юни 2017

Ясни са имената на тримата печеливши, които ще имат възможността да се докоснат  до една от най-популярните френски музикални изпълнителки – неповторимата Патрисия Каас благодарение на играта на In Life TV и БГ Саунд Стейдж. На 28 юни в зала 1 на НДК легендарната певица ще представи десетия си студиен албум, който е кръстила на самата себе си в едно уникално музикално шоу. Тримата победители, изтеглени чрез жребий, които спазиха изцяло условията на играта – да харесат страниците на In Life и на БГ Саунд Стейдж във фейсбук и да споделяте поста за играта в профила си в социалната мрежа до 26 май, са Анжела Симеонова, Пиер Безуков и Мартин Йорданов. Екипът ни ще се свърже с тях за повече подробности как да получат наградата си.

Патрисия Каас

Те ще се насладят на концерта на Патрисия Каас, в който ще я видят преродена и преобразена – с нова визия, оригинални песни с различен музикален подход, белязал едно ново начало – както в личен, така и в професионален план. Френската певица ще представи десетия си студиен албум, който кръщава на самата себе си. „Патрисия Каас“ е лична изповед запечатана в 13 песни, изпълнени с много страст и болка. „В песните споделям искрено неща, които ме докосват, но с по-модерено звучене“, споделя тя.

С много вкус, елегантност и висока класа Патрисия Каас ще предложи на почитателите си в България песни с изразени биографични детайли като Sans Nous, Le Jour Et L’Heure, Ma tristesse Est N’Importe Où, Sans Tes Mains ou и La Langue Que Je Parle. Те се раждат в изключително тежък период на бърнаут за певицата, която за първи път от десетилетия поставя живота си на пауза, за да се възстанови. Преди София, тя ще представи новия си албум и лайв шоу на европейско турне в най-големите театри и зали на Франция, Германия, Белгия, Австрия, Холандия, Финландия, Естония, Литва, Латвия, Полша и Румъния.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)