mma5

Виж кой печели двойна покана за MMA събитието на годината с In Life TV!

12 януари 2018

Ясни са имената на печелившите в играта на In Life и Combat Promotion за приятната изненада за всички почитатели на високия адреналин, спорта и емоциите като цяло. Възможността да се докоснат на живо до едно от най-зрелищните събития в ММА средите у нас, за което отдавна се говори и в световен мащаб – Spartacus (SFC6), ще имат  три дами, изтеглени чрез жребий от всички, спазили условията на играта –  Силвия Байчева, Цветана Кръстева и Татяна Хранчева.

MMA2

Престижният турнир се завръща ударно на 13 януари с шестото си издание в столичната зала „Арена Армеец“, на което ще бъдат показани над 15 двубоя в стил MMA и К1. По традиция, битките са съпътствани и с уникална шоу програма.

MMA4

Ценителите на смесените бойни изкуства, ще имат възможността да станат свидетели, абсолютно на живо, на изключителни битки. Една от предпоставките за това са участниците от легендарната холандска школа Mike’s Gym. Предишното издание на турнира – SFC 5: Unbeatable Spirit пожъна изключителен успех в началото на месец юни тази година. Събитието се проведе на столичния площад „Батенберг“ и бе излъчено директно по световния канал MMA TV.

MMA3

Очакват се още състезатели от Холандия, Гърция, Германия, Чечня, Англия и Румъния. Сред българите, които ще премерят бойни техники на ринга са Даниел Илиев и Владислав Генов – добре познати имена в ММА средите у нас.

mma6

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)