Мила Докова

Виж кой печели луксозен сет бельо от играта на In Life и Mila Dokova Lingerie!

24 ноември 2015

Станиела Неделчева от София печели голямата награда в играта на телевизия In Life и дизайнерката Мила Докова – луксозен сет бельо на Mila Dokova Lingerie, включващ сутиен, колан с жартиери и бикини. Победителят бе изтеглен чрез жребий измежду участниците, отговорили правилно на въпроса „Как се казва първата колекция на Mila Dokova Lingerie, която излиза на пазара през 2014 година?“. Верният отговор на загадката е „B) SEXXXY in black“.

След изпращане на съобщението, в 7-дневен срок, спечелилият трябва да се свърже с Организатора на посочения в съобщението телефон и да предостави поисканата информация за контакт, за да се уточни как и къде ще получи наградата си. Наградата ще бъдат предадена лично срещу подписана разписка за получаването й.

md_set

Ако участникът в играта, определен за победител, не се свърже с Организатора, то Организаторът не носи отговорност за това. В хипотезата на предходното изречение, ако в рамките на 7 календарни дни от изпращането на съобщението по регистрирания e-mail на участника, с което спечелилият участник се уведомява, че е спечелил наградата и се посочват данни за контакт, последният не се свърже с Организатора, то спечелилият участник губи правото да получи своята награда. При получаване на наградите, Победителят се идентифицира с лична карта.

Във връзка с получаване на наградата спечелилият участник се съгласява да предостави следните данни на Организатора: 1. Адрес 2. Три имена 3. Телефон за връзка 4. Имейл адрес

На печелившия честито, а вие очаквайте скоро и новата ни загадка!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)