Руският цирк на лед

Виж кой печели покана за шоуто „Зимна приказка“ на Руски цирк на лед от In Life TV!

06 декември 2016

Ясни са имената на победителите в играта на In Life TV и BG Sound Stage за шоуто „Зимна приказка“ на Руски цирк на лед. Възможността да прекарат няколко незабравими часа с най-доброто от цирковото изкуство и фигурното пързаляне ще имат Адриана Асенова, Явора Маринова и Антония Андонова, които ще видят на живо на 7 декември в зала „Арена Армеец“ уникалното представление.

Те бяха изтеглени чрез жребий сред всички участници, спазили условията  – да харесат страницата на In Life и да споделят поста за играта в профила си в социалната мрежа.

Руският цирк на лед

Всяка сцена на „Зимна приказка“ представлява вълнуващ миниатюрен спектакъл, за който се изисква специална подготовка и сценография. Така на талантливите артисти ще им се наложи да сменят над 300 великлепни сценични костюма!

Забележителният световен успех на „Руски цирк на лед“ се дължи най-вече на сложния синтез между фигурното пързаляне и омагьосващите трикове на цирковото изкуство. Трупата е първата по рода си в света и повече от 50 години впечатлява зрителите със своето майсторство, красота и прецизност.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)