яхта в Искър

Виж кой печели разходка с яхта в язовир „Искър“ с In Life, Los Momentos Event Agency и Sail With Me!

22 юни 2018

Ясен е победителят в играта ни за едно от най-добрите летни развлечения – двучасова разходка с яхта из водите на язовир Искър.  След безспорно сериозен интерес към възможност, която не е за изпускане в сезона на почивките, жребият отреди наградата да грабне Юлия Угринова, избрана сред всички, спазили условията на играта  – да харесат страниците на In Life , на организаторите от Los Momentos Event Agency  и хората, отговорни за обучението от Sail With Me  и да споделят новината за играта в профила си във Facebook до 21 юни. Тя ще получи ваучер за двама за разходка с кетъринг и напитки и ще се наслади на едно неповторимо преживяване.

яхта в Искър

Иначе, самият язовир „Искър“ се използва за водоснабдяване на столицата ни и за производство на електроенергия. По брега му има разположени много места за отдих, както и голям къмпинг. Той е и любим риболовен обект на столичани. Особено в по-топлите месеци той се превръща в оживено място за любителите на природата и чистия въздух.

Яхта в Искър

Екипът ни ще се свърже с победителката за повече информация как да получи наградата си, а на останалите желаем успех в новите ни игри, които стартират след броени дни.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)