Кухня в рая

Виж кой печели романтична вечеря в перлата на Средиземноморската кухня „Порто Малтезе“

21 ноември 2017

Ясен е победителят в играта на телевизия In Life и ресторант „Порто Малтезе“ за една незабравима вечер в най-добрия средиземноморски ресторант в София.

Porto Maltese

Името на победителя е Светлана Стефанова от София, която бе изтеглена чрез жребий сред всички, спазили условията на играта – да харесат страниците на In Life и Porto Maltese във Facebook, както и да споделят поста за играта в профила си в социалната мрежа до 20.11.2017 година. Така тя ще има възможност да се докосне с избран от нея човек до едно от най-впечатляващите в кулинарно (и не само) отношение места в столицата чрез ваучер на стойност 200 лева. Екипът ни ще се свърже с нея за повече подробности как да се възползва от наградата си.

porto2

А говорейки за „Порто Малтезе“ – ресторант, който вече вярваме, че ви е добре познат от шоуто ни „Кухня в рая“, не можем отново да не припомним, че това е място от друго измерение – несрещано досега в родните ширини: неповторим интериор с 360 градусова панорама на София, аромат на Средиземноморие, пресъздадено с уникални изказни средства, вкусовете на морските ширини пренесени чрез таланта на най-добрите готвачи…

Porto Maltese

Свежа храна, безкомпромисно качество на продуктите, елитни напитки, безупречен сервиз и атмосфера на приятелство – това е Порто Малтезе! Не пропускайте шанса да се докоснете лично до него, като участвате в съвместната игра на In Life и Porto Maltese. Желаем ви успех!

Porto Maltese
Porto Maltese

Porto Maltese

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)